Καζαμίας 2018 (α' μέρος)

Πρωτοχρονιά σήμερα και ο γνωστός και καταξιωμένος μάγος Abdel Razek Fatlala, επανέρχεται στο paokmania και μας δίνει σύντομες αλλά περιεκτικές πληροφορίες για το ... μέλλον του ΠΑΟΚ!
Καζαμίας 2018 (α' μέρος)

Ιανουάριος

H χρονιά δεν ξεκινάει καλά, εξωαγωνιστικά, γιατί τα ΠΑΟΚια έχουν μείνει χαρμάνια μετά το κλείσιμο της ΣΕΚΑΠ και τα νεύρα έχουν βαρέσει ιστορικά υψηλά νούμερα. Συνθήματα ακούγονται στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την αρμάδα του Κομπότη που κατευθύνουν τα βέλη προς τον philipp morris αλλά και τον καουμπόη της Marlboro (δεν ήσουν ΠΑΟΚ ποτέ, καουμπόη μπ@νε- φιλιπ μορις @δερφη σε περιμένει ένα κελί κτλ κτλ).

Ο Ιβαν όμως, φύση πολιτικό ον, καθησυχάζει τα πλήθη λέγοντας ότι έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και σύντομα η ΣΕΚΑΠ θα επαναλειτουργήσει απλά αναμένει την αποποινικοποίηση και θα πλασάρει πακέτο με 20 τρίφυλλα τσιγάρα. Επειδή όμως όλοι ξέρουν ότι μεγαλύτερη αρρώστια από τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει, η κυβέρνηση αποφασίζει να μπορούν οι ΠΑΟΚτσήδες να προμηθεύονται φαρμακευτική κάνναβη μέχρι νεωτέρας.

Αυτή η -προσωρινή έστω- λύση καθησυχάζει τη μάζα και δίνει ανάσα στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Μεταγραφές πέρα του Χούλτ δεν γίνονται. Φεύγουν οι Κανιας, Τζαλμα, Μπρκτς, Κατσε, Ζαμπράνο και Λέοβατς αλλά δεν κάνει κάποια αίσθηση στον κόσμο.

Αγωνιστικά το τρένο δε σταματά εκτός από όταν περνάει (έστω σε νοητή ευθεία) από τα Τέμπη. Εντός νίκες με Λιβαδειά και Σμύρνη, καρδιοχτυπάμε στο κύπελλο όπου χάνουμε 0-3 στο ημίχρονο από τα Τρίκαλα αλλά στο β' το γυρνάμε σε 5-3 και καθαρίζουμε την πρόκριση. Highlight η οβίδα του νεοαποκτηθέντα Χουλτ από τα 40 μέτρα, ο οποίος δεν πανηγυρίζει αλλά πάει και ζητάει συγγνώμη από τον Κρέσπο για τη μανούρα στη Λεωφόρο. Εκτός έδρας νίκες σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό όπου είχαμε σχέδιο αποφυγής Τεμπών και αυτή τη φορά πήγαμε μέσω Ιονίας οδού.

Στο μπάσκετ συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ ενώ κερδίζουμε με 12 πόντους το γάβρο στο Παλατάκι αλλά μετά από 5 ημέρες χάνουμε με 16 από τον καταδικασμένο Πανιώνιο. Ο μήνας συνεχίζεται με ήττες στο Τσάμπιονς Λίγκ ενώ στην Ελλάδα διασύρουμε βάζελο (εντός) και Προμηθέα Πάτρας (εκτός) αλλά η εικόνα μας αμαυρώνεται από την ήττα με 32 πόντους από την γυμναστική ένωση Λάρισας...

Σε Χάντμπολ και Βόλλεϋ η ομάδα σταθερά αλλά και κατανοητά παραμένει πάντα 2η αναμένοντας τα playoff όπου θα κάνουμε καζούρα στο γάβρο.

Επίσης η δίκη για την εγκληματική οργάνωση παίρνει αναβολή για τον Φλεβάρη ενώ ο μπαρμπαΣάββας σε μια -ακόμα- στιγμή παράνοιας μιλάει για τα 241 πέναλτι που δεν δόθηκαν μέχρι στιγμής στο γάβρο. Μέσα στο 2018, δεν μιλάμε για το 17.

Φλεβάρης

Ενώ ο μήνας ξεκινάει με την είδηση ότι η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης αναβάλλεται για τον Μάρτιο, ο ΠΑΟΚ με 6.000 οπαδούς στο πλευρό του, εφοδιασμένοι με ζυγούρι και μπόλικη μπύρα μετά την επιδρομή τους στα Γιάννενα, παίρνει μεγαλειώδες διπλό στους Ζωσιμάδες με 0-4. Το 4ο γκολ το πετυχαίνει ο Χούλτ και αντί για πανηγυρισμό ζητάει συγγνώμη από τον Σακόφ αυτή τη φορά.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, ο ΠΑΟΚ αποκτάει τον Μολέδο με ελευθέρας καθώς ο βάζελος τον χρωστούσε 100 ευρώ από έξοδα μετακίνησης (ΟΑΣΑ). Πρώτη κίνηση του Βραζιλιάνου να ζητήσει συγνώμη από τον Κρέσπο και να βγουν μαζί μια selfie, αγκαλιά με ένα βαρέλι μπύρας ΑΛΦΑ. Πρόστιμο από την διοίκηση και στους δύο γιατί την επόμενη παρουσιάστηκαν στην προπόνηση με πονοκέφαλο.

Ο ενθουσιασμός πια στα ύψη και ο ΠΑΟΚ βγάζει τον Φλεβάρη μόνο με νίκες, ακόμα και στη Λαμία όπου η ομάδα παίρνει πρώτα αεροπλάνο για Ηράκλειο και μετά σκάει Αττική από Σαρωνικό. Έτσι παίρνει διπλό, αφού δεν περνάει τα Τέμπη.

Ο Λουτσέσκου βέβαια πάλι αμφισβητείται γιατί έχει βγάλει ένα μήνα με τον Αντελίνιο Βιειρίνια στα σέντερ μπακ. "Χτίζει καλά το παιχνίδι της ομάδας από πίσω και κατεβάζει σωστά τη μπάλα" συνεχίζει να απολογείται ο Ρουμάνος τεχνικός. Δυο γκολ του Πορτογάλου με ανάποδες κεφαλιές έπειτα απο εκτελέσεις κόρνερ του Πέλκα, δίνουν ένα ακόμα point στον τεχνικό του Δικεφάλου.

Στο μπάσκετ χάνουμε με 2 πόντους από την Κύμη (86-84) ενώ 6' και 20'' πριν το τέλος προηγούμασταν με 66-82. Να είναι καλά η συμφωνία του Ιβάν για φαρμακευτική κάνναβη λέει ο Μπάνε και η ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτη την πορεία της. Ο Κόνιαρης ξανα-ξυρίζει το κεφάλι και αφήνει τούφες μαλλιών πίσω από αυτιά και πάνω από σβέρκο ενώ ο Τσόχλας ανακοινώνει ότι ξανα-ξεκινάει να αφήνει μούσι γιατί πλέον κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά ότι όντως είναι ο Τσόχλας.
Σε Χάντμπολ και Βόλλεϋ συνεχίζουμε με τη γνωστή τακτική "κάνοντας" γκέλες όταν πλησιάζουμε την κορυφή για να μην χαλάσει το γούρι.

Μάρτιος

Ο Mάρτης ξεκινάει με νίκη του μπασκετικού ΠΑΟΚ επί του Aries Τρικάλων με το Παλατάκι να είναι γεμάτο καθώς όσο να ναι, Aries είναι. Βέβαια όταν τα ΠΑΟΚια παίρνουν τα εισιτήρια στα χέρια (λέμε και καμία υπερβολή σε αυτόν τον Καζαμία) βλέπουν ότι είναι Τρίκαλα Aries αλλά επειδή η εκδρομή στα Τρίκαλα για το κύπελλο του ποδοσφαίρου ήταν πολύ καλή, δεν χαλιόμαστε και μπαίνουμε με ανεβασμένη διάθεση στο γήπεδο όπου παρακολουθούμε την ομάδα αφηνιασμένη να κατατροπώνει τον aries.

Στη μπάλα ο μήνας ξεκινάει με διπλό στην Τρίπολη (όπου πάμε πάλι μέσω της -άχαστης- Ιονίας οδού), κερδίζουμε το χανούμι με 3-2 στη Τούμπα με γκολ του Βιειρίνια (ανάποδη κεφαλιά) στο 93' και κυρίως, σπάμε την κατάρα των Τεμπών αφού παίρνουμε ηρωικό Χ μέσα στον Ατρόμητο με αυτογκόλ του Γιαννούλη μετά από λάθος γύρισμα του Χατζηισαϊα στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Ουαρντά δεν αγωνίστηκε καθώς ξεχάστηκε σε ένα κατάστημα Γερμανός, μη μπορώντας να επιλέξει ποια θήκη θα εκτυπώσει για το κινητό του: τη selfie με το δερμάτινο παλτό ή φορώντας κάτι πιο ανάλαφρο και casual;

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 1-0 τον Πανιώνιο χάρη σε γκολ του Πέλκα με τα κάκαλα και παίρνει κεφάλι 2 βαθμών στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το όνειρο πια είναι κοντά!

Στο μπάσκετ, μετά την νίκη επί των Τρικάλων, επικρατούμε και του συμπολίτη στο Παλέ αλλά χάνουμε στα καπάκι μέσα στο Παλατάκι από το Ρέθυμνο με κατεβασμένα τα χέρια. Ακολουθούν νίκη σε Ρόδο επί του τοπικού Κολοσσού αλλά και ήττα ξανά στο Παλατάκι απο τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 12 πόντους. Η ομάδα πάντως είναι σε θέση εισόδου στα Play off οπότε δεν υπάρχει ανησυχία.

Στο πόλο επίσης μπαίνουμε Play off, όπως και σε Χάντμπολ και Βόλλεϋ. Στο Λίγκ καπ του Βόλλεϋ όμως χάνουμε από το γάβρο (επίτηδες) αλλά κερδίζουμε το κύπελλο που γίνεται στου Ρέντη. Ακολουθούν έκτροπα, έρχονται 8 εισαγγελείς επί τόπου αλλά δηλώνουν ότι δεν πρόλαβαν να δουν πολλά, θα εξετάσουν τις κάμερες του Καραϊσκάκη και ότι, τέλος, το θέμα χρίζει προσεχτικής εξέτασης.

Η δίκη για την εγκληματική οργάνωση παίρνει αναβολή, αυτή τη φορά για Μαϊο (είναι και το Πάσχα γαρ) με χαρακτηριστικότερη ατάκα να είναι η "κάτσε, έρχονται και εκλογές".. 2 βασικοί μάρτυρες βρίσκονται νεκροί μετά από τραγικά ατυχήματα που είχαν με τη σούβλα του αρνιού. Πήγαν για σούβλισμα και βγήκαν σουβλισμένοι, δηλώνει ο Μαρινάκης ενώ ο Κομπότης δηλώνει άγνοια όταν οι έρευνες ανακαλύπτουν ότι τα αμνοερίφια ήταν από τη Βοιωτία. "Εμένα δυο ματσάκια με ρώτησαν να τους πω, δεν ξέρω τίποτα για σούβλες και αρνιά. Άλλοι έχουν την κοιλιά." απαντά με νόημα και τα πρώτα ρήγματα στην ε.ο εμφανίζονται.

Απρίλιος

Το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ! Μοναδικός πλέον προβληματισμός το ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια αλλά και τη χρονιά που έφυγε ο..33. Οι συμπτώσεις στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν είναι συμπτώσεις και δημιουργείται γόνιμος προβληματισμός σε ράδια και sites μήπως πάλι στο τέλος κάτι στραβώσει. Σε μια προσπάθεια να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα ο Λουτσέσκου, μετατοπίζει τον Αντελίνιο Βιειρίνια από σέντερ μπακ σε δεξί μπακ και τον Μάτος στη (φυσική του θέση) στα φορ. "Του π@υστη" λεει ο Ραζβαν "σε κοτζαμ Μπουντεσλίγκα βγήκε καλύτερο δεξί μπακ, εδώ θα κολλήσει;". Όντως ο Πορτογάλος μοιράζει ισάριθμες ασίστ στο χατ τρικ του Μάτος μέσα στη Τούμπα με αντίπαλο την Ξάνθη. Το επόμενο, προτελευταίο του πρωταθλήματος, ματς είναι κανονικά μέσα στη Λεωφόρο αλλά δεν γίνεται αφού εδώ και 2 μήνες ο βάζελος ακόμα χρωστάει τα 100 ευρω στο Μολέδο και δεν μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Τελευταίο ματς – φιέστα στην Τούμπα, με αντίπαλο τον Πλατανιά. Στη βαθμολογία, πρώτος ο ΠΑΟΚ με 2 βαθμούς διαφορά από το γάβρο (που παραπονιέται για τα 895 μη καταλογισμένα πέναλτι μέσα στο 2018), τρίτο το χανούμι με 1 βαθμό πίσω από το γάβρο και αρκετά πιο πίσω 4ος ο Ατρόμητος που ουσιαστικά έχει γίνει ένας ΠΑΟΚ Β' αφού και ο Κιβρακίδης είναι κλεισμένος για το καλοκαίρι.

Φυσικά όμως, δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα μετά απο τόσα (33...) χρόνια χωρίς να μας βγει η ψυχή, οπότε το ημίχρονο μας βρίσκει να χάνουμε με 0-2 από το 8ο λεπτό και τον Πλατανιά να έχει και 2 δοκάρια. Ενώ σε ισοβαθμία με το γάβρο υπερτερούμε εντούτοις θέλουμε τουλάχιστον 2 γκολ για να πάρουμε το Χ και ο Ράζβαν σε μια κίνηση που αρχικά φαντάζει απελπισίας, βγάζει τον Πρίγιοβιτς και βάζει μέσα το Μαρινάκι. Μετά από χρόνια, αυτή η αλλαγή θα μνημονεύεται στον ποδοσφαιρικό κόσμο, καθώς τα.. κάλη της συζύγου του Σέρβου στράικερ, θαμπώνουν τους 7 αμυντικούς του Πλατανιά και ο Πέλκας ανενόχλητος, σταματώντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή και σπρώχνοντας την με τα κάκαλα, κάνει το 1-2. Πανζουρλισμός, τρέλα και παράνοια στις κερκίδες με τον ΠΑΟΚ να θέλει ένα γκολ να πάρει το Χ και το πετυχαίνει. Στο 92ο λεπτό με ποιον άλλον; τον Λέο Μάτος μετά από πάσα (με ανάποδη κεφαλιά) από τον Αντελίνιο Βιειρίνια.

Η Τούμπα ζει στιγμές μεγαλείου, ο λαός μπαίνει στο γήπεδο με ντου αλλά αυτή τη φορά ... νόμιμα. Συνδεσμίτες, δακρυσμένοι από χαρά, ανάβουν πυρσό (νόμιμα) στο κέντρο του γηπέδου. Ο Ιβάν σε μια στιγμή παραληρήματος, υπόσχεται επιστροφή Μπερμπάτοφ και ο Γιώργος Σαββίδης ποστάρει μια φωτογραφία με μια γριά δίπλα σε ένα σκουλήκι να κλαίνε. Ο Χουλτ ζητάει συγνώμη από το λαό για τη μανούρα και ο Μολέδο κάνει τάμα για το Τσάμπιονς Λίγκ το μετάλλιο του στην Αγία Βαρβάρα. Το θέμα πλέον, θεωρείται (από όλους, ακόμα και στο φόρουμ του paokmania) λήξαν.
Καπάκι ο Ιβάν λέει ότι όχι απλά θα νοικιάσει, αλλά θα αγοράσει το Καυταντζόγλειο για να χρησιμεύσει ως βοηθητικό γήπεδο των ακαδημιών. Η Νέα Τούμπα παίρνει μπρος και τα πρώτα τσιμέντα γκρεμίζονται. Φήμες λένε ότι ο Μουσλίμοβιτς ήθελε να συμμετέχει στη διαδικασία (έστω και ως χαμάλης) με αντάλλαγμα λίγο μπετό και λίγο χορτάρι από τη Τούμπα.

Πλέον ο κόσμος περιμένει πως και πώς τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο πάλι το χανούμι. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η έδρα αλλά ένα ανώνυμο άρθρο σε οπαδικό site που προτείνει τη γέφυρα του Ρίο-Αντίριο θεωρείται εξαιρετικό ως ιδέα από τους αρμοδίους για τη διεξαγωγή του τελικού.

Σε μπάσκετ, χάντμπολ, πόλο προετοιμάζονται για play off και στο βόλλεϋ διώχνουμε τον Ρίτσι και φέρνουμε πάλι τον Ελγέτα, "για το γούρι" όπως λέει σε ένα σημείο η ανακοίνωση της ομάδας.

Μάϊος

Ενώ όλοι αναμένουν να ξεκινήσει η δίκη για την ε.ο, ένας νέος φάκελος καταφθάνει στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αυτή τη φορά με μια σφαίρα που όμως έχει το όνομα του πάνω, γραμμένο. Ως αποτέλεσμα, η δίκη αναβάλλεται για ακόμα μια φορά. Δεδομένης και της θερινής ραστώνης δίνουν ραντεβού για το Σεπτέμβριο, "με τα σχολεία" όπως εικάζεται ότι είπε μια φωνή από την πλευρά των κατηγορούμενων, αμέσως μετά που οι δικαστές ανακοίνωσαν την απόφαση τους.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις για το που θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ντροπής της προσφυγιάς, ακόμα συνεχίζονται και η ΕΠΟ ανακοινώνει ότι η απόφαση θα βγει μετά τη λήξη των play offs. Ανακοίνωση στο προσωπικό του blog βγάζει ο Γκιρτζίκης που υπενθυμίζει με στόμφο ότι φέτος, ΔΕΝ έχει Play offs. Στην ταραχή του προέδρου αποδίδεται το λάθος και ανακοινώνει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου. Το πρώτο ημίχρονο θα παιχθεί το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και το δεύτερο το απόγευμα, στο γήπεδο του Αγρινίου με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν χώρο και χρόνο να λύσουν τις διαφορές τους στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρίου. Η λύση χαιρετίζεται από όλες τις πλευρές με ικανοποίηση ενώ ακόμα και ο σύλλογος αστυνομικών Ελλάδας ανακοινώνει ότι πάντα ήθελε να παρακολουθήσει μια μονομαχία στην εν λόγω γέφυρα.

Οι τρεις χώροι διεξαγωγής δημιουργούνται σύντομα, αφού εν μια νυκτί όλα τα καρεκλάκια από Πάτρα και Αγρίνιο μεταφέρονται σε κάθε πλευρά της γέφυρας, ενώ ειδικές πολυθρόνες τοποθετούνται για τα ΜΑΤ στις όχθες του θαλάσσιου περάσματος ώστε να έχουν καλή εικόνα πέρα από την αδυναμία πρόσβασης στη γέφυρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ κάνει το double, επικρατώντας του χανουμιού με 5-0 ώστε να μην γκρινιάζουν επειδή εξείχαν τα κάκαλα του Πέλκα στο 3ο γκολ, όντας σε θέση offside, όπως μερίδα των ιντερνετικών ΠΑΟΚτσήδων με στόμφο διατυμπάνιζε στο διαδίκτυο εβδομάδες μετά.

Ο Ιβάν αυτή τη φορά οδηγάει το λεωφορείο, μεθυσμένος από βότκα και ρετσίνα ανεβάζει την ομάδα στο Λευκό Πύργο και υπόσχεται "λευκό συμβόλαιο" στον Ράνζβαν Λουτσέσκου αν πηδήξει από την κορυφή και καταφέρει να προσγειωθεί στο Θερμαϊκό (που μόλις είχε καθαρίσει). Ο Ρουμάνος, μεγάλο μούτρο γαρ, δέχεται και.. τα καταφέρνει πηδώντας με αλεξίπτωτο. Οι πάντες ξεχνούν το double και στρέφουν τα βέλη τους στον τεχνικό του ΠΑΟΚ επειδή "εκμεταλλεύτηκε" την ευφορία του Προέδρου και υπενθυμίζουν την αποτυχία του στην Ευρώπη. Η απάντηση όμως είναι άμεση, την επόμενη μέρα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ η Οστερστουντ σηκώνει τη κούπα με αντίπαλο την Κοπεγχάγη κερδίζοντας 1-0 μετά από λάθος του Όλσεν σε μια έξοδο. Σημαντικό γεγονός που μετατοπίζει τη συζήτηση στο αν έφταιγε ο τερματοφύλακας ή η άμυνα στο γκολ, ενώ υπάρχουν και οι φωνές που κράζουν τη διοίκηση που άφησε τον Όλσεν να φύγει.

Στο μπάσκετ έχουμε αποκλειστεί στους 4 από τον βαζελο και η χρονιά κρίνεται πετυχημένη, ενώ σε Χάντμπολ και Βόλλεϋ έχουν ξεκινήσει οι τελικοί με αντίπαλο το γάβρο όπου επικρατούμε και στα δύο αθλήματα κάνοντας τρεις φορές το μπρέικ στο Ρέντη όπου διεξάγονται τα δυο αθλήματα. 6 εισαγγελείς βρίσκονται και στους 6 αγώνες που γίνονται έκτροπα και επιβάλλουν την "εξοντωτική" (σύμφωνα με τον τίτλο στα Παραπολιτικά) ποινή των 10.000 Ευρώ για κάθε αγώνα αλλά και 2 χιλιάρικα επιπλέον που αντικείμενα χτύπησαν αθλητές. Φοβούνται τον Μαρινάκη και θέλουν να χτυπούν τα άλλα αθλήματα για να δώσουν μήνυμα, δηλώνει ο μπαρμπα-Σάββας που έχει αποσυρθεί και στέλνει μόνο ηχητικά (μέσω viber) στα ΜΜΕ. Ρεκορ τα 72 συνεχόμενα μηνύματα των 30 δευτερολέπτων που έστειλε όταν ο ΠΑΟΚ σήκωσε το κύπελλο εναντίων της κούλας καταγγέλλοντας τα κάκαλα του Πέλκα.

Το tweet του Κυριάκου Κυριάκου που λιτά λέει "σαςταλεγανακανετεκουποεξασκηση" κλείνει ένα μήνα γεμάτο επιτυχίες για τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Ιούνιος

Αφού διώχνουμε τον Ελγέτα ο ΤΑΠ ξαναφέρνει τον Ρίτσι γιατί είχε καλά κονέ με παίχτες και στο Χάντμπολ διώχνουμε τον Σεϊρεκίδη επειδή δεν πήρε και το κύπελλο.

Στο μπάσκετ η ΚΑΕ αναλύει το πλάνο της για νεανική, Ελληνική ομάδα αλλά μετά από μια εβδομάδα από την επιστροφή Χαραλαμπόπουλου στον βάζελο, ακολουθεί και ο Κόνιαρης ο οποίος όμως στο τέλος του μήνα μπαίνει στα draft και την κάνει για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια θα έχουν την άνεση και το χρόνο να δώσουν τις απαραίτητες πινελιές στην ομάδα μέχρι τα προκριματικά με μεταγραφές ουσίας, οι αρμόδιοι των μέσων ενημέρωσης θεωρούν ότι πρέπει οι κινήσεις να γίνουν τώρα, γιατί η Χαλκιδική είναι καλύτερα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου και δεν βολεύει να γίνουν τότε οι προσθήκες. Απειλητικά μηνύματα για τον Λούμπος Μίχελ εμφανίζονται στο διαδίκτυο και ο Ιβάν εσπευσμένα ενεργοποιεί τη συμφωνία με τον Μπερμπάτοφ ο οποίος όμως δυσανασχετεί και ζητάει περισσότερα φράγκα γιατί δεν ήθελε να κάνει προετοιμασία αλλά να "αποφασίσει" τον Σεπτέμβριο. Ο Πρόεδρος του δίνει την επιταγή με 1 εκατομμύριο το χρόνο, ο Βούλγαρος αρνείται και ο Ιβάν βάζει και την καινούρια Bentley Escalade στο παιχνίδι με τον Ντίμιταρ να δέχεται. Επίσης ένας νεαρός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έρχεται μετά από εισήγηση του Λίνο και αποκτάμε τον Ξενοδόχοφ από την Λάρισα ως λύση ανάγκης για τα γκολπόστ αλλά εικάζεται ότι πιο πιθανό να καταλήξει στη ρεσεψιόν του Μακεδονία Παλλάς.

Σημαντικότερο από όλα όμως ότι η ΣΕΚΑΠ κυκλοφορεί τα νέα τσιγάρα της με το πακέτο με τα 20 τρίφυλλα και το σλόγκαν της υπόσχεται μια "ονειρική χρονιά". Χωρίς μεταγραφές μέχρι τον Αύγουστο δεν πας πουθενά, ανακοινώνουν 22 σύλλογοι αντικαπνιστών Νοτίου Ελλάδος και καταλαμβάνουν κυρίαρχο τίτλο στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Η θέση του Λούμπος Μίχελ ανακηρύσσεται από τα μέσα ως επισφαλής και εντός ωρών καταφθάνουν χιλιάδες βιογραφικά στο inbox της ΠΑΕ στο FB με βιογραφικά οπαδών της ομάδας.

Η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ο Λούμπος Μίχελ ΔΕΝ φεύγει αλλά ότι θα δημιουργήσει μια εκπομπή reality στο Ε με τίτλο "pEs ta" όπου ο νικητής θα γίνει ο επόμενος βοηθός τεχνικού διευθυντή/προπονητή/προέδρου στον ΠΑΟΚ. Θα διαρκέσει μια σεζόν και θα ο chosen one θα αναδειχθεί μέσα από τις μεταγραφές που θα προτείνει και φέρει, το πόσο θα κρατήσει τον προπονητή και γενικά το πως θα τα πηγαίνει στις περιόδους μεταξύ των παρελάσεων. Άνθρωποι στα ΜΜΕ κατηγορούν την ΠΑΕ γιατί δεν περιμένει να βγει το καλοκαίρι ενώ το γεγονός ότι ο ένας εκ των τριών δικαστών της ε.ο εξαφανίζεται, μαζί και η οικογένεια του, περνάει στο ντούκου.

Συνεχίζεται ...

Διαβάστε ακόμη...