Ότι έσπειρε ... θερίζει!

Κυριολεκτικά αποσβολωμένοι παρακολουθούμε τον ατέλειωτο κατήφορο της ομάδας, με το βαρέλι των τραγικών εμφανίσεων να μην έχει πάτο ...
Daimon4 Daimon4
Ότι έσπειρε ... θερίζει!

Οι τρεις ήττες στη σειρά καθήλωσαν την ομάδα στους 19 βαθμούς, θέτοντάς την όπως όλα δείχνουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από πάρα πολύ νωρίς, παρά το αντίθετο που μας παραμύθιαζαν επίσημα χείλη πριν λίγους μήνες!

Παίκτες κουρασμένοι, άνευροι, που θυμίζουν απλά μισθοφόρους και τίποτε παραπάνω, ένας προπονητής που δείχνει εγκλωβισμένος στις δικές του επιλογές, μια διοίκηση ανίκανη να γυρίσει τον διακόπτη, στοιχειοθετούν την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ!

Οι Κυριακές μας, οι Τετάρτες και οι ... Πέμπτες δεν εξελίσσονται όπως θα περιμέναμε, με την κατάσταση στην ομάδα να μην αποπνέει καθόλου υγεία, αλλά να καταδεικνύει σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό κάτι υπερβολικά άρρωστο!

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τις καλοκαιρινές επιλογές! Ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή (μάλλον πρόκειται για παγκόσμια πρωτιά!), με μεταγραφές που εκ των πραγμάτων αποδείχτηκαν σχεδόν όλες από τα κάτω ράφια αν και πληρώθηκαν πολύ παραπάνω από όσα άξιζαν και φυσικά ένα σημαντικό κομμάτι του ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που έκλεισαν πενταετία στην ομάδα, έχοντας φτάσει σε ηλικία που θα έπρεπε ήδη να σκέφτονται να κρεμάσουν τα παπούτσια, έχοντας προσφέρει πολλά στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια!

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σε διαδοχικά ματς! Η λύση είναι μία και είναι ξεκάθαρη. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να κάνει ένα ολικό restart, με τον μεγαλομέτοχο να βάζει το χέρι στην τσέπη και να φέρνει στη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει παίκτες που αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ και όχι μπαλώματα. Και φυσικά αυτό να γίνει από 1/1 και όχι τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Αλλιώς θα πρέπει να αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι άλλη μια χρονιά όχι απλά θα πάει χαμένη, αλλά θα είναι μεγάλο πισωγύρισμα.    

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...