Εμπαιγμός χωρίς τέλος!

Το ότι αυτοί που κυβερνάνε τα τελευταία χρόνια τη χώρα, δεν μας ... πολυσυμπαθούν είναι δεδομένο.
Daimon4 Daimon4
Εμπαιγμός χωρίς τέλος!

Πολλές φορές φρόντισαν να μας το ξεκαθαρίσουν αυτό, είτε μέσω φερέφωνων είτε μέσα από επίσημα χείλη! Η προσπάθειά της ΕΕΑ (ορισμένη από τον Αυγενάκη) να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ για μια υπόθεση συνιδιοκτησίας που δεν τη πίστεψε κανείς νοήμων άνθρωπος, δεν ξεχάστηκε και δεν πρόκειται να ξεχαστεί, καθώς έβαλε τον σύλλογο σε μια μεγάλη περιπέτεια.

Τις τελευταίες μέρες έγινε ξεκάθαρο πως ο δρόμος για την ανέγερση καινούριου γηπέδου δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως ίσως πιστεύαμε κάποιοι ρομαντικοί! Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων και το αποκορύφωμα ήταν η τρικλοποδιά που βάζουν στον ΠΑΟΚ στο θέμα του Καυτανζογλείου, η διοίκηση του οποίου έχει πολιτικό προϊστάμενο ποιον άλλον: τον Αυγενάκη!.

Ένα παρατημένο γήπεδο, σχεδόν συνομήλικο (μην το ξεχνάμε αυτό) της γερασμένης Τούμπας, παρά το λίφτιγκ του 2004, ένα γήπεδο που αργά αλλά σταθερά φθείρεται από τον χρόνο, ένα γήπεδο που θα μπορούσε να ζωντανέψει και πάλι αν γινόταν η έδρα του Δικεφάλου, για όσο καιρό χτιζόταν η Νέα Τούμπα, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει έρμαιο του χρόνου και της φθοράς!

Οι απαιτήσεις της διοίκησης του σταδίου κρίθηκαν εξωφρενικές και ο ΠΑΟΚ καλείται πλέον να βρει άλλη λύση. Μοιάζει με απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο Σαββίδης θέλει να πληρώσει με δικά του κεφάλαια την ανέγερση του καινούριου γηπέδου και η πολιτεία κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη δημιουργία του! Πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει!

Η καθυστέρηση και η κωλυσιεργία που παρατηρείται είναι μεγάλη και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βγει από το μυαλό μας η λύση Καυτανζόγλειο! Ο σύλλογος πρέπει να βρει λύση άμεσα στο θέμα και με δεδομένη την έλλειψη γηπέδων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, η πιθανότητα να βρεθεί ο ΠΑΟΚ σε κάποια γειτονική επαρχιακή πόλη για 2 -2,5 χρόνια είναι υπαρκτή!

Προσωπικά δεν περίμενα και δεν ήθελα να διαβάσω για παρέμβαση κάποιων πολιτικών, βουλευτών και κάθε λογής παρατρεχάμενων ώστε να δοθεί λύση στο θέμα, καθώς ΟΛΟΙ τους είναι ανύπαρκτοι στη συνείδηση του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...