Μεταγραφικός σχεδιασμός για κλάματα!

Ολοκληρώθηκε χτες η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για τους μη ελεύθερους παίκτες και μια ματιά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ αρκεί για να καταλάβει κανείς το πώς είδε ο κόσμος τις κινήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν ...
Daimon4 Daimon4
Μεταγραφικός σχεδιασμός για κλάματα!

Η εντύπωση που έμεινε είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ! Επί δύο ολόκληρους μήνες (+ την προεργασία) το τμήμα σκάουτινγκ (;) ασχολούνταν με ονόματα από όλα τα ράφια του μεταγραφικού ταμπλό, οι λίστες άλλαζαν συνέχεια και τελικά ο ΠΑΟΚ απέκτησε 6 παίκτες, για τους οποίους θα σχηματίσουμε άποψη όταν τους δούμε στον αγωνιστικό χώρο, μιας και ήταν άγνωστοι στους περισσότερους από εμάς!

Όλο αυτό το διάστημα το όνομα του Τζιοβίνκο ήταν αυτό που μονοπωλούσε το μεταγραφικό ενδιαφέρον, ήταν το 10άρι που εξ αρχής ήθελε διακαώς ο Λουτσέσκου, όμως δεν αποκτήθηκε, καθώς οι απαιτήσεις του κρίθηκαν (όχι τις τελευταίες μέρες αλλά εδώ και καιρό) υπερβολικές!

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: Ξέροντας ότι ο παίκτης δεν κατεβάζει τις απαιτήσεις του, γιατί δεν υπήρχε σοβαρό πλάνο b; Το μοναδικό 10άρι στον πλανήτη είναι ο συγκεκριμένος παίκτης; Τα ονόματα που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών ήταν: ή παίκτες τελειωμένοι ή παίκτες που δεν ήθελαν να έρθουν Ελλάδα ή παίκτες που είχαν άσχημες συμπεριφορές στις προηγούμενες ομάδες τους!

Το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και όσοι εμπλέκονται στο μεταγραφικό παζάρι, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με την κωλυσιεργία τους, στερώντας από τον προπονητή έναν (τουλάχιστον) παίκτη που θα συμπλήρωνε το παζλ του φετινού ΠΑΟΚ και θα τον έκανε ακόμη πιο ανταγωνιστικό στον μαραθώνιο αγώνων που έχει μπροστά του.

Δε γίνεται να λες ότι η καλή πορεία στην Ευρώπη είναι στόχος, δε γίνεται η ομάδα να έχει φέτος τα περισσότερα έσοδα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και να να μην κάνεις την υπέρβαση βρίσκοντας και φέρνοντας στην Τούμπα παίκτες που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά!

Δε γίνεται στις αρχές καλοκαιριού να "σκοτωνόμαστε"  μεταξύ μας με την τότε αλλαγή προπονητή και αυτόν που τελικά επιλέγεις να μην του δίνεις ΟΛΑ τα εργαλεία για να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή!

Ελπίζω η πρόκριση στους ομίλους του Conference League να μην παρέσυρε κάποιους να πιστέψουν ότι η ομάδα είναι πλήρης και ανταγωνιστική εφησυχάζοντας, γιατί το διάστημα που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τρεις διοργανώσεις!

Εκεί θα θερίσουμε ότι σπείραμε τους μήνες του καλοκαιριού, εκεί θα αξιολογηθούν όλες οι επιλογές αλλά πιθανότατα θα είναι ήδη αργά!

* Δεν είμαι προκατειλημμένος με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, όμως, όπως όλοι μας θέλουμε έναν πολύ δυνατό ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ που δυστυχώς σε κάποια θέματα δείχνει να δυσλειτουργεί (και όχι μόνο φέτος) σε άκρως επικίνδυνο βαθμό!

* Στο μεταγραφικό παζάρι για τους ελεύθερους πλέον παίκτες, υπάρχουν κάποια ονόματα που τραβάνε το ενδιαφέρον και αξίζει να προσεχθούν...

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...