Μεταγραφική ολιγωρία και πάλι!

Για ένα ακόμη καλοκαίρι γινόμαστε μάρτυρες μεταγραφικής κωλυσιεργίας ...
Daimon4 Daimon4
Μεταγραφική ολιγωρία και πάλι!

Φτάσαμε στη μέση του Αυγούστου, το επόμενο Σαββατοκύριακο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχαμε την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ παραμένουν σε ... τέλμα!

Ήρθαν δύο παίκτες, ο ένας ενδεκαδάτος ο άλλος μεταξύ πάγκου και ενδεκάδας, έφυγε ο Τζόλης και τα κενά στο ρόστερ παραμένουν! Με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι ήδη σε εξέλιξη και τη Ριέκα να μας περιμένει για τα μεταξύ μας παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση στόχων.

Το ανησυχητικό φέτος είναι ότι υπάρχουν χρήματα στα ταμεία χωρίς να χρειαστεί "οικονομική ένεση" από τον Ιβάν, όμως το κεφάλαιο μεταγραφές δείχνει παγωμένο και ακίνητο!

Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει για να επωμιστεί την αδράνεια, όμως αυτοί που ανέλαβαν το μεταγραφικό πλάνο δείχνουν να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η υπόθεση Τζιοβίνκο εξελίχτηκε στο σίριαλ του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια ένδειξη ότι θα έχει αίσιο τέλος, το αντίθετο μάλιστα, εκθέτοντας αυτούς που την χειρίζονται και τους δημοσιογράφους που βιάστηκαν να την χαρακτηρίσουν τελειωμένη!

Ένας παίκτης 34 χρονών εμφανίζεται με εξωφρενικές απαιτήσεις και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά περιμένει στη γωνία μπας και πέσει το κασέ του! 

Πολύτιμος χρόνος χάθηκε και με τον Μπάμπα, ο οποίος ψάχνει ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό, με τη θέση του αριστερού μπακ να ζητάει κάτοχο! 

Με δεδομένο ότι οι θέσεις στις οποίες πονάει η ομάδα ουσιαστικά παραμένουν ακάλυπτες και με την καινούρια παράμετρο του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα να αποτελεί για την ώρα γρίφο για το πότε ο παίκτης θα επανέλθει, προσπαθώ να καταλάβω πώς στις μέρες που απέμειναν ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα μπαλώσει τις τρύπες.

Η πρόκριση επί της Μποέμιαν να μην αποτελέσει σε καμία περίπτωση την ψευδαίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης και έτοιμος, γιατί οι Ιρλανδοί δεν ήταν σοβαρό εμπόδιο, απλά εμείς ήμασταν ασόβαροι και υπερόπτες στο Δουβλίνο.

Όπως όλα δείχνουν στα ματς με τη Ριέκα θα πάμε με το ίδιο ρόστερ και ας ελπίσουμε ότι δε θα μας περιμένει κάποια δυσάρεστη έκπληξη! 

 

Διαβάστε ακόμη...