Προσοχή στην Bohemians ...

Στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League ρίχνεται το βράδυ της Τρίτης (3/8) ο ΠΑΟΚ ...
Daimon4 Daimon4
Προσοχή στην Bohemians ...

Απέναντί του θα βρει την Bohemians, μια ομάδα με σχετικά μικρή εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μια ομάδα όμως που είναι σαφώς πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο!

Έχοντας ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμηθεί, γιατί οι εκπλήξεις σε αυτή τη φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ούτε οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Άλλωστε δε λείπουν τα ευρωπαϊκά στραβοπατήματα τα τελευταία χρόνια για τον Δικέφαλο και καλό θα ήταν οι αναμετρήσεις με τους Ιρλανδούς να αντιμετωπιστούν σαν τελικοί!

Με το ρόστερ ακόμη ασυμπλήρωτο, ο ΠΑΟΚ οφείλει να εμφανιστεί στην Dublin Arena, σοβαρός και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς!

Απέναντι στους διψασμένους γηπεδούχους, οι παίκτες μας καλούνται να κάνουν τα πάντα ώστε η ρεβάνς της Τούμπας να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και να μην έχουμε την τύχη της χάρτινης και του παπαναστασιακού, που αποχαιρέτισαν με το καλημέρα τη Ευρώπη!

Σίγουρα ο αντίπαλος δεν είναι φόβητρο, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνος! Το δόγμα ένδεκα εμείς ... ένδεκα αυτοί, ισχύει για όλες τις αναμετρήσεις και αλίμονο αν φανούμε υπεροπτικοί!

Όσον αφορά τα νούμερα που θα εισπράξει η ΠΑΕ αν η ομάδα μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, αυτά έχουμε πολύ καιρό να τα δούμε να υλοποιούνται και οι υπολογισμοί αυτοί είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου την παρούσα χρονική στιγμή!

Προσοχή στην Bohemians. Τίποτε λιγότερο ... τίποτε περισσότερο για την ώρα! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...