"Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος"

Κάποτε θα γινόταν και αυτό! Μετά από 51 παιχνίδια έσπασε ένα φοβερό αήττητο σερί, από έναν αντίπαλο που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν καλύτερός μας!
Daimon4 Daimon4
"Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος"

Το παιχνίδι στη συνοικία ανήκει στο παρελθόν και ήταν ένα πάρα πολύ καλό μάθημα για όλους μας! Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου συνεχίζεται και δεν υπάρχουν περιθώρια για κολλήματα και εσωστρέφειες. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδεδειγμένα αλλάξει επίπεδο και μπορεί να διαχειριστεί σωστά και ορθολογικά τέτοιες καταστάσεις!

Δε θα εκμηδενίσουμε τα πάντα ούτε θα απαξιώσουμε παίκτες που επί 51 αγώνες μας γέμιζαν χαρές! Αυτό θα είναι πραγματική ήττα και όχι αυτό που συνέβη το Σάββατο στο Βικελίδης...

Η ζωή στον πλανήτη ΠΑΟΚ συνεχίζεται, η ομάδα θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο και για μένα παραμένει το πρώτο φαβορί με βάση το πρόγραμμα των διεκδικητών. Βασική προϋπόθεση να μην υπάρξει άλλο bullying σε διαιτητές και οι επιτήδειοι βουλώσουν επιτέλους τα στόματά τους και να περιορίσουν τις κινήσεις τους!

Τις επόμενες μέρες ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο εκτός και με τη χάρτινη στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Είναι μια πολύ καλή συγκυρία για να επιστρέψει το χαμόγελο και η ομάδα να ξεκινήσει ένα νέο σερί! 

Μπορεί να το κάνει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει!  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...