Ό,τι πει το ΠΟΚιστάν ...

Έχει ανοίξει από την Κυριακή μια ..φιλολογία για το ακυρωθέν γκόλ της ομάδος από την Νέα Φιλαδέλφεια .
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ό,τι πει το ΠΟΚιστάν ...

Μην το ψάχνετε και μην ασχολείστε με κανονισμούς και άλλα συναφή Τα πράγματα είναι πιο απλά και έχουν ως εξής: το γκόλ του ΒΑΡΕΛΑ σαφώς και δεν έπρεπε να μετρήσει για τον απλό λόγο ότι μ' αυτό ο ΠΑΟΚ αποκτούσε προβάδισμα κατακτήσεως του πρωκταθλήματος.

Δεν έχει σημασία αν ήταν οφ σάιντ ή όχι Ομοίως το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας την περασμένη Κυριακή ασφαλώς και έπρεπε να μετρήσει διότι με αυτό η ομάδα αυτή μείωνε το σκορ και απέμενε περίπου ένα δεκάλεπτο για να γυρίσει το ούτως ή άλλως "δικό της παιχνίδι"

Έτσι είναι, το "σωστό" ορίζεται με βάση τι νομίζει η αρρώστια της αττικής α(Θ)λήτικης ξενοκίνητης συμμορίας. Αρκεί να μην υπάρξει ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ της ποκιστανικής δουλοκρατίας από κάποιον, εκτός ποκιστάν .

Η ίδια ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ επιβάλλει στην αιλινικυ αστυνομία να ψάχνει τον ΠΑΟΚτσή που πήγαινε στα Ιωάννινα ή στην Τρίπολη για να δει τον ΠΑΟΚ "προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και να μην γίνουν επεισόδια", αλλά το "κράτος" , οι α(θ)λητικές αρχές και η αστυνομία, βρίσκουν "λογικό" η εγκληματική σε μικρότερη μορφή να παίζει στον Βόρειο όμιλο και να δηλώνει έδρα την Θεσσαλονίκη. Εκεί δεν βλέπουν οι "αρχές" οιοδήποτε κίνδυνο για ... έκτροπα. Δεν θέλω να πω άλλα πράγματα γιατί ...

Όμως αυτή η "επιλογή" δεν είναι ..τυχαία και ..αθώα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει από τώρα να θέσει τις "αρχές" και ιδίως την αιλινικυ αστυνομία ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ. Αδυνατό να πιστέψω ότι δεν γίνεται κατανοητό "τι παίζεται" Και κάτι τελευταίο: επειδή ο ΠΑΟΚτσής κατά βάση είναι καλοπροαίρετος και αγαθών προθέσεων, αλλά και εύπιστος, απαξιωτικός και εσωστρεφής, έχει καταπιεί ολόκληρη την μέγιστη παπαριά που είχαν εφεύρει οι αθηναίοι κονκισταδόρες ότι "ο ΠΑΟΚ μετά τα Τέμπη, κομπλάρει" .

Η παπαριά αυτή που δημιούργησε ολόκληρη σχολή ηττοπάθειας και εσωστρέφειας και κόμπλεξ ... ανωτερότητος από την άλλη , έχει κάνει και τα δύο μέρη να μην βλέπουν τις ψ@λιές που πέφτουν "κάτω από τα Τέμπη" τα τελευταία χρόνια . Στο ίδιο "μήκος κύματος" κινείται και η έντεχνη δημιουργία κλίματος κατά ΣΑΒΒΙΔΗ ότι "δεν μιλάει " είναι μακρια από την ομάδα και λοιπές μαλακίες. Αν έχεις αυτιά στο μυαλό , δεν μπορεί να μην άκουσες τον ΣΑΒΒΙΔΗ να σου λέει με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι: "σου μιλάω εδώ και δύο χρόνια, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ"

Και να θυμάσαι : όταν μετα από 6-7 χρόνια δοθούν στην δημοσιότητα μερικές (όχι όλες) λεπτομέρειες απ' αυτά που γίνονται σήμερα και ανοίξουν οι σχετικές δίκες, είναι σίγουρο ότι θα μετανοήσεις για ο,τι λες σήμερα

Υ.Γ Μόνο νίκες για τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες την Πέμπτη, για ΠΑΟΚ , Ανόρθωση Αμμοχώστου και Ομόνοια Λευκωσίας! Α και καλή επιτυχία στον Δημήτρη τον ΠΕΛΚΑ

Διαβάστε ακόμη...