Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Παναθηναϊκού με 10-13, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των θέσεων 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών.
 Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok.gr website

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, αξίζαμε 100% τη νίκη, αλλά βέβαια είναι απλά το 1-0, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σειρά, παίρνοντας την τρίτη θέση και την έξοδο μας στο Champions League. 

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για όλα, και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Αυτό το οποίο θέλω να ζητήσω είναι η παρουσία του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στη σεζόν. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να κατακλείσουν το Ποσειδώνιο την Κυριακή στις 20:00. Τους θέλουμε δίπλα μας, καθώς θέλουμε αν όλα πάνε καλά και ζευγαρώσουμε τις νίκες να πανηγυρίσουμε μία ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. 

Θα είναι πρωτόγνωρο για το πόλο του ΠΑΟΚ να βγει στο Champions League, καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του. Επαναλαμβάνω δεν πετάμε στα σύννεφα, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά απλά σήμερα έγινε το 1-0!». 
 

Διαβάστε ακόμη...