Χάλκινη η ομάδα πόλο των παίδων

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την 3η θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο των Παίδων καθώς κέρδισε με σκορ 9-5 το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου!
Χάλκινη η ομάδα πόλο των παίδων

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη (με παιδιά γεννημένα το 1998) ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι στην κρητική ομάδα.  Ο "Δικέφαλος του Βορρά" προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του και με την πάροδο του χρόνου το κατάφερε.

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης κέρδισε Παναθηναϊκό και ΆΘω, γνώρισε όμως την ήττα από το Ρέθυμνο και έτσι τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο παίζοντας στα ημιτελικά με τον Πανιώνιο από τον οποίο έχασε με 11-7 και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Για την ιστορία το πρωτάθλημα το πήρε η Χίος η οποία στον τελικό επιικράτησε της ομάδας της Νέας Σμύρνης με 13-12.

Για τους νεαρούς πολίστες του ΠΑΟΚ είναι ασφαλώς μεγάλη επιτυχία η 3η θέση στους παίδες και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε πάρει και πάλι το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων!.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-0, 4-2, 1-2.

ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Ριζόπουλος 3, Νικολαϊδης 2, Προστινικλής 1, Νάνος 1, Μανταντζής 1, Μπόλκας 1.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κωνσταντίνος Φιτσανάκης): Μπουγιούρης 3, Φραγκάκης 2.

Ο Δικέφαλος στο Β΄όμιλο που αγωνίστηκε έφερε τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ  - Παναθηναϊκός 8-7

ΠΑΟΚ - ΑΘΩ 14-7

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο 6-7

Στον ημιτελικό: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 7-11

Και τέλος στον μικρό τελικό: ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο 9-5

Μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Βλαζάκης δήλωσε:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και σε αυτά αλλά και στις οικογένειές τους. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα φέτος αφού είχαμε κλειστές πισίνες, δεν υπήρχαν ώρες για τις προπονήσεις ενώ και η αντρική ομάδα αγωνιζόταν στην Πτολεμαϊδα. Παρ' όλα αυτά αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον συνεργάτη μου, Πάνο Βέργο, ο οποίος προπονούσε και προετοίμασε όλη τη χρονιά αυτή την ομάδα και του αξίζει μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι σε λίγα χρόνια να υπάρχουν στην ανδρική ομάδα γηγενείς παίχτες οι οποίοι θα αγωνίζονται για το σκουφάκι και για την ομάδα που έχουν μεγαλώσει".

Στην αποστολή των παίδων συμμετείχαν οι : Σιορδίλης Ν. , Προσινικλής Π. , Ριζόπουλος Σ. , Δαμιανός Κ. , Νικολαίδης Δ. , Βοζίκης Π. , Απαλάκης Χ. , Νάνος Χ. , Μανταντζής Σ. , Χ''καμάρης Δ. , Βάγγος Π. , Μπόλκας Μ. , Σαιβανίδης Θ. , Παπαδόπουλος Δ. , Αντωνιάδης Κ. , Πετρίδης Π.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...