«Έχουμε – ακόμη – στόχο το Πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
«Έχουμε – ακόμη – στόχο το Πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει» (vid)
Photo Credits: @novasports,gr website

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τελευταία "ζόρικη"  περίοδο που περνάει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος. Βέβαια δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ελπίδες. Το αυριανό παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και θεωρώ ότι αν είμαστε έτσι όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε και στην προσωπικότητα που δείχναμε στον αγωνιστικό χώρο, είμαι πολύ αισιόδοξος, για τη συνέχεια».

Για το τι επητρέασε την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, σχολίασε: «Σίγουρα μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει νομίχω 51, 52  παιχνίδια, είναι πάρα πολλά για μία ομάδα και ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Είχαμε φτάσει στους "8" του Κόνφερενς, στον ημιτελικό του Κυπέλλου,  σίγουρα υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω».

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν φτάνει κάποιος στο όριό του: «Σίγουρα η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολλή δύναμη, και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω είναι τα πιο σημαντικά ώστε όταν αρχίζει το σώμα και κουράζεται, να μπορείς να δώσεις κι άλλο, γιατί βρισκόμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα, θα πάει το ματς στη δύναμη και όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που αγωνιούν για την κατάσταση της ομάδας, ανέφερε: «Αρχικά πρέπει να τους ευχαριστούμε γιατί όλο αυτό τον καιρό είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές περιόδους και μας στηρίζουν. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, ακόμη και σε αυτήν την περίοδο που περνάμε, θα βρίσκονται πάλι εκεί για να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι’ αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...