"Να δείξουμε χαρακτήρα και να περάσουμε"

Τα όσα δήλωσε ο Τόμας Κεντζιόρα για το παιχνίδι της Πέμπτης 14/3 με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ...
"Να δείξουμε χαρακτήρα και να περάσουμε"
Photo Credits: @paokfc.gr website

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν μπορεί η ομάδα να αντιστρέψει το κλίμα: "Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ δεν ήταν καλό για εμάς, αλλά έχουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για το πρόσφατο δείπνο  της ομάδας σχολίασε: "Βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό, για να μιλήσουμε λίγο, να βελτιώσουμε το κλίμα στην ομάδα, μιλήσαμε και πρέπει αυτά που συζητήσαμε να τα δείξουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης".

Όσο για το αν το πρώτο παιχνίδι ήταν ένα μάθημα που πρέπει να γίνει πάθημα, ανέφερε: "Ναι κάναμε λάθη, βάλανε δύο γκολ, νομίζω δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες, εμείς τους δώσαμε τις ευκαιρίες να βάλουν τα γκολ, αύριο πρέπει να παίξουμε σίγουρα καλύτερα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό πρέπει να κάνουμε για το αυριανό παιχνίδι".

Σε ερώτηση  αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια και για αυτό έγινε το γεύμα συσπείρωσης, απάντησε: "Δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στους παίκτες και στα αποδυτήρια, απλά θέλαμε να μαζευτούμε και να μιλήσουμε για αυτήν την περίοδο που περνάμε. Τώρα είναι όλα στα χέρια μας και αυτό πρέπει να το δείξουμε αύριο στο παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι πριν το break που θα έχουμε, δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας οι παίκτες, απλά πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, όπως κάνουν οι ομάδες".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, υπογράμμισε: "Σίγουρα μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου, για το δικό μου σώμα, νιώθω καλά, είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κάποιες φορές είναι έτσι το πρόγραμμα ώστε χρειάζεται να παίζεις κάθε 3-4 μέρες. Για μερικούς παίκτες είναι καλύτερα να γίνεται αυτό, γιατί δεν προπονούνται τόσο πολύ και παίζουν συνέχεια παιχνίδια. Για μένα είναι ωραίο να παίζω"... 

Διαβάστε ακόμη...