«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ξέρουμε από τα Χριστούγεννα τον πρωταθλητή»

Για τη μάχη στο πρωτάθλημα, αλλά και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μίλησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην εκπομπή «Παράθυρο στα Sports» του Blue Sky ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, Νίκος Σαργκάνης.
Πηγή: sdna.gr
«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ξέρουμε από τα Χριστούγεννα τον πρωταθλητή»
Photo Credits: @sdna.gr

Ο Νίκος Σαργκάνης σχολίασε αρχικά την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φερεντσβάρος λέγοντας: «Σαν αποτέλεσμα το 1-0 δεν εξασφαλίζει κάτι στον Ολυμπιακό, είναι «ανοικτό» ενόψει της ρεβάνς. Έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός βρήκε κάποια καλά πατήματα στο γήπεδο. Έδειξε διάθεση, ενώ φάνηκαν καλά στοιχεία στο «διάβασμα» του παιχνιδιού από τον Μεντιλίμπαρ. Ότι άλλαξε το σύστημα, το έκανε 4-4-2. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός «καίγεται» για το αποτέλεσμα όχι για την ποιότητα του ποδοσφαίρου που θα μας προσφέρει».

Όσο για την μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Νίκος Σαργκάνης επισήμανε: «Όταν πρόκειται για ντέρμπι, όλα είναι «ανοικτά». Βλέπουμε έναν Ολυμπιακό που ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό για να μπορέσει να μπει όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ και μετά όλα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει ελαφρώς το προβάδισμα λόγω έδρας για να κερδίσει το παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο και τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ο Σαργκάνης επισήμανε: «Μετά το 0-1 οπωσδήποτε θα δώσει κανείς ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Παίζει μέσα στην έδρα του, έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να είναι 50-50% όσο σε καλύτερη κατάσταση να είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός».

Ο Σαργκάνης σχολίασε και την ΑΕΚ του Αλμέιδα λέγοντας: «Παρουσιάζεται πολύ καλή, πολύ δυνατή και αξιόπιστη στο γήπεδό της. Θα πω ότι γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ξέρουμε από τα Χριστούγεννα ποιος θα είναι ο πρωταθλητής όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια . Είναι νωρίς ακόμα για προγνωστικά. Εκεί θα δούμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον η μάχη στην κορυφή και στην ουρά. Ευχάριστη έκπληξη είναι η Λαμία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν παρατάει ποτέ το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...