«Ν’ αποδείξουμε πως δίκαια είμαστε στην κορυφή» (video)

Ο διεθνής Τανζανός επιθετικός του «Δικεφάλου» μίλησε για την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και παιχνίδι με την ΑΕΚ...
«Ν’ αποδείξουμε πως δίκαια είμαστε στην κορυφή» (video)
Photo Credits: @novaports.gr website

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: "Νιώθω ότι βρίσκομαι στο 100%, νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι καλά".

Για την εμπειρία της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ανέφερε: "Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία και για να είμαι ειλικρινής το απόλαυσα πολύ".

Όσο για το αν θεωρεί ότι έχει προσαρμοστεί στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν ένα μήνα, σχολίασε: "Ναι, νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα και έχω αντιληφθεί πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού της. Επέστρεψα και από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, οπότε νομίζω ότι είμαι έτοιμος στο 100% να βοηθήσω".

Σε ερώτηση αν πληροφορούνταν την πορεία του ΠΑΟΚ όσο έλειπε, απάντησε: "Ναι την παρακολουθούσα, νομίζω ότι έχασα μόνο 1-2 παιχνίδια καθώς είχαμε προπονήσεις την ίδια ώρα. Φυσικά ενημερωνόμουν τακτικά, έβλεπα τα παιχνίδια της, μιλούσα με τους συμπαίκτες μου  και γενικά ήμουν δίπλα στην ομάδα". 

Για την παρουσία του Εκόνγκ στη διοργάνωση, τόνισε: "Στοιχηματίζω πως θα το κερδίσει!" 

Για το αν είναι τελικός το ματς με την ΑΕΚ, είπε: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτό και θεωρώ ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε".

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας ακόμη αγώνας ή χρίζει διαφορετικής προετοιμασίας; "Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο, προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τον αγώνα, όπως κάνουμε πάντα, δεν αλλάζει κάτι".

Τέλος ρωτήθηκε αν έχει σαφή εικόνα για την ΑΕΚ και για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το απτέλεσμα που θέλει... "Δε θα ήθελα να πω τι θα πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτά είναι εσωτερικά θέματα και θα τα δείτε στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι , χάσαμε στην Αθήνα με 2-0 όταν τους αντιμετωπίσαμε, οπότε θέλουμε να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη την άτυπη παρτίδα μεταξύ μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά. Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε την ικανότητα να  πάρουμε αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό θα αποδειχθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου".

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε...

Διαβάστε ακόμη...