«Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα!»

Στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν μπαίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που την Τετάρτη μπαίνει στη μάχη των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με την ημιτελική σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ πλησιάζει και το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα.
«Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα!»

Ο ακραίος του Δικεφάλου, Αλέξανδρος Ράπτης, μιλάει στο PAOK24 ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν, σημειώνοντας:

«Μπαίνουμε σε μια περίοδο που ό,τι και αν έχουμε κάνει έως τώρα στην κανονική διάρκεια της σεζόν το αφήνουμε πίσω μας. Έρχεται μια σειρά παιχνιδιών που κρίνουν τίτλους, είναι μια διαδικασία που κάθε αθλητής την περιμένει με ανυπομονησία. Είναι η στιγμή που η κάθε ομάδα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο!»

Όσον αφορά στο τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν:

«Το σύνολο μας, έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερη χημεία, υπάρχει μεγαλύτερη σύνδεση μεταξύ μας και ομαδικότητα. Όλα αυτά είναι σημαντικά στοιχεία. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και οι καλύτεροι αυτοματισμοί που έχουμε αποκτήσει. Ήταν ένα στοιχείο που μας έλειψε στα ντέρμπι που δώσαμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Όσο κλισέ και αν ακούγεται, όλα τα παραπάνω είναι πράγματα τα οποία δουλέψαμε και τα βελτιώσαμε μέσα από τις προπονήσεις μας όλο αυτό το διάστημα».

Η ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που «ζέστανε» ακόμα περισσότερο τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει των κομβικών παιχνιδιών που έρχονται, αρχής γενομένης από αυτό με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στις 19:45.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης, σχολιάζει:

«Δεν χρειάζεται να πούμε ότι με τον κόσμο δίπλα μας τα πάντα είναι διαφορετικά. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα. Για τη φανέλα που φοράμε, για τον κόσμο της ομάδας, για τους εαυτούς μας. Το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το καλύτερο που έχω παίξει με την ομάδα του ΠΑΟΚ από πλευράς της ατμόσφαιρας που επικρατούσε στο γήπεδο. Υπήρχαν φίλοι της ομάδας, οικογένειες, μικρά παιδιά. Νιώθαμε τον παλμό τους! Μακάρι να είναι ίδια η εικόνα και στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν».

Το PAOK24 σε στέλνει στο PAOK Sports Arena για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό! Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link

Διαβάστε ακόμη...