«Το ονειρευόμασταν από μικροί»

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (21:30) και τα όνειρά του, αλλά και το τι περιμένει από τον ίδιο ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην κάμερα της Nova.
«Το ονειρευόμασταν από μικροί»

"Δουλέψαμε σκληρά στο διάστημα της διακοπής, ξεκουραστήκαμε, η ομάδα βρέθηκε καλύτερα. Νομίζω πως μας βοήθησε η διακοπή.

Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόσο από ψυχολογικής όσο και από σωματικής άποψης. Σε αυτά τα ματς παίζει μεγάλο ρόλο το ποια ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη. Η ομάδα το θέλει, εγώ το θέλω πολύ, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Από μικροί ονειρευόμασταν να παίζουμε όλοι μαζί στην πρώτη ομάδα. Όλα τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αυτό σκέφτονται, αυτό έχουν ως όνειρο. Προσωπικά, νιώθω έτοιμος απ΄ όλες τις απόψεις.

Μαζί με τον προπονητή, δίνουμε έμφαση στην αντίδρασή μου όταν χάνω τη μπάλα και στην αμυντική συμπεριφορά μου, σε αυτά πρέπει να δουλέψω.

Το όνειρό μου είναι να κατακτήσουμε φέτος το νταμπλ και του χρόνου να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε" τόνισε χαρακτηριστικά ο 19χρονος μεσοεπιθετικός.

Διαβάστε ακόμη...