«Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ»

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού για τα γεγονότα που του έχουν κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στην μέχρι τώρα δίμηνη παρουσία του στην ομάδα...
«Απολαμβάνω κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε επίσης στο κατά πόσο είναι πλέον 100% έτοιμος να αποδείξει την αξία του, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη των play offs, αλλά και το παιχνίδι της Πέμπτης.

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα: "Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής είναι η ένταση των παιχνιδιών, η ταχύτητα και το τέμπο των παιχνιδιών, είναι διαφορετικό από αυτό που περίμενα να βρω. Μέχρι στιγμής είχαμε πολλά παιχνίδια να παίξουμε, δεν έκανα πολλές προπονήσεις και δεν είχα την δυνατότητα να βελτιώσω τον τρόπο του παιχνιδιού μου και να τον προσαρμόσω στα νέα δεδομένα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, φτάνω στο σημείο που πρέπει."

Για το αν νιώθει έτοιμος να αποδίδει το 100%: "Ναι είμαι σίγουρος, πιστεύω στον εαυτό μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και αν δουλέψεις και έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, νομίζω ότι τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου."

Για την πρεμιέρα των play offs κόντρα στον ΠΑΣ:"Έχουμε την ανυπομονησία, τη θέληση για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, πάντα έχουμε τη θέληση να αγωνιζόμαστε και να κατακτούμε νίκες. Τα play offs είναι παιχνίδια απέναντι στις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Επίσης είμαστε η μόνη ομάδα που αγωνίζεται ακόμη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο είναι ένα ακόμη κίνητρο για μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και στις τρεις διοργανώσεις ξεχωριστά, να προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε τις νίκες. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και θεωρώ ότι αν προσπαθήσουμε πάρα πολύ μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια."

Σε ερώτηση αν σκέφτονται περισσότερο τη ρεβάνς με την Γάνδη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, σχολίασε: "Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννινα. Δεν είναι δύσκολο, η θέλησή μας είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στα Γιάννενα οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό, πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννενα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε

Διαβάστε ακόμη...