«Νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω των καναλιών Novasports ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα.
«Νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νορβηγός στο paokfc.gr.

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη:«Νιώθουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, περιμένουμε τον επόμενο αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το θετικό αυτό σερί» .

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας:«Το αντιμετωπίσαμε θετικά, βγάλαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αυτό φαίνεται και από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα»

Για το πως νιώθει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα:«Νιώθω πολύ όμορφα. Μου αρέσει εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, όλοι με αγκάλιασαν, προσαρμόστηκα γρήγορα. Όλα τα παιδιά είναι καλοί άνθρωποι και όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο μου» .

Για τον τραυματισμό του Γιαννούλη και το πόσο έτοιμος είναι να αγωνιστεί:«Ο Γιαννούλης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένα πολύ καλό παιδί, έχω μάθει πολλά από αυτόν. Μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται. Θέλω και εγώ να αρπάξω την ευκαιρία μου, νιώθω καλά, είμαι προετοιμασμένος και θεωρώ πως όταν έρθει η ευκαιρία θα δείξω και 'γω την αξία μου» .

Για το πως βλέπει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:«Είναι πολύ διαφορετικό από τη Νορβηγία. Το επίπεδο είναι σαφώς ανώτερο. Εχει άλλες τακτικές, νέα πράγματα, μαθαίνω πολλά, είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος όταν πάρω την ευκαιρία μου» .

Για την πανδημία και πως βιώνει το καθολικό lockdown στην Ελλάδα:«Στη Νορβηγία είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Οπότε είμαι συνηθισμένος σε αυτό. Στην Ελλάδα και με τα νέα μέτρα γενικότερα δεν νιώθω άβολα. Είμαι άνθρωπος που περνάω ώρες μόνος μου. Μετά την προπόνηση μου αρέσει να μαγειρεύω, να βλέπω σειρές, τηλεόραση οπότε είμαι καλά σε αυτό το κομμάτι» .

Διαβάστε ακόμη...