"Να αποδείξω τις ικανότητες μου" (vid)

Ο Τόμας Μουργκ παραχώρησε την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV...
"Να αποδείξω τις ικανότητες μου" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε:

– Είναι η πρώτη σου μακριά από την πατρίδα σου. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις;

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Πέρασα ιατρικές εξετάσεις και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω λίγο καλύτερα την πόλη. Ο Σβαμπ μου είχε στείλει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες, οπότε είχα μια αρχική εικόνα και σήμερα πήγα και τα είδα από κοντά».

– Πόσο θα βοηθήσει στην προσαρμογή σου το γεγονός ότι ο Σβαμπ είναι ήδη εδώ;

«Με τον Σβαμπ ήμασταν ήδη τέσσερα χρόνια συμπαίκτες στην Ραπίντ, οπότε είχαμε πολύ χρόνο για να μάθει ο ένας τον άλλο και μέσα από αυτό έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Από τότε έχουμε καθημερινή επαφή και μου έλεγε συνέχεια πράγματα για τον ΠΑΟΚ, οπότε και πριν το ενδιαφέρον και πριν να μάθω ότι μπορεί να έρθω. Ξαναμιλήσαμε μια ακόμα φορά και έτσι η απόφαση μου ήταν ξεκάθαρη. Χαίρομαι φυσικά πολύ που ο Σβαμπ είναι σημαντικός για την ομάδα και που μπορώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

– Τι σου έχει πει ο Σβαμπ για τον ΠΑΟΚ;

«Μου έχει πει ότι είναι μια πολύ ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος είναι σωστά οργανωμένος και η ομάδα καλά στημένη. Οι φίλαθλοι είναι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο και όλοι μιλάνε μόνο για αυτό και ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφαν ένιωσε άνετα με αυτό, αυτό φαινόταν κάθε φορά όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο και για αυτό η απόφαση μου ήταν εύκολη».

– Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως παίκτη;

«Θεωρώ ότι είμαι ένας παίκτης επιθετικός που διαχειρίζομαι καλά την μπάλα, είμαι παίκτης που ζητάει συνέχεια την μπάλα και όπως γινόταν και στην Ραπίντ παίρνω την ευθύνη, αναλαμβάνω να μοιράζω πάσες αλλά και να σκοράρω και αυτό προσπαθώ να αποδείξω σε κάθε αγώνα».

– Πόσο θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι ήδη έχεις παιχνίδια την φετινή σεζόν; Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή η σεζόν για μένα έχει ήδη ξεκινήσει και έχω αγωνιστεί ήδη σε αρκετά παιχνίδια. Οι τελευταίες δυο μέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω των ταξιδιών και των διαπραγματεύσεων. Σαφώς πλέον ηρέμησα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να γίνω βασικός παίκτης της ομάδας και να αποδείξω τις ικανότητες μου. Θέλω να εγκλιματιστώ άμεσα και να αποδείξω ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι μαζί με την ομάδα να πανηγυρίσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε».

– Σε φοβίζει το γεγονός ότι πήρες από την αρχή το νούμερο 10;

«Είχα ήδη το νούμερο αυτό στην προηγούμενη ομάδα και προσωπικά το 10 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός. Ο Πέλκας έφυγε και ο αριθμός έμεινε ελεύθερος, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ για το ποιον αριθμό θα πάρω. Αποφάσισα να πάρω το 10».

– Πως θα περιέγραφες με μια λέξη το πως αισθάνεσαι αυτή την στιγμή;

«Υπερχαρούμενος!».

Δείτε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...