«Συγκέντρωση και προσήλωση»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα του Novasports πριν το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
«Συγκέντρωση και προσήλωση»

Για την κατάσταση της ομάδας μετά την τελευταία προπόνηση:«Ο Μπίσεσβαρ και ο Σφιντέρσκι δεν κατάφεραν να προπονηθούν, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε προβλήματα» .

Για τους νέους παίκτες:«Σίγουρα μπορούν να δώσουν λύσεις, γι αυτό ήρθαν άλλωστε. Θα προτιμούσαμε να έχουν έρθει και νωρίτερα, ώστε να ενσωματωθούν πιο εύκολα και γρήγορα. Θα πρέπει να δώσουν αγώνα κι αυτοί ώστε να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόμασταν παίκτες σε αυτές τις θέσεις, μετά τις πωλήσεις των Άκπομ και Λημνιού. Είναι παίκτες με ποιότητα και θα δώσουν λύσεις, αλλά χρειάζεται χρόνος. Αν θέλουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα, είναι σαν να έχεις την οικογένειά σου στο σπίτι και να έρχεται ένα νέο μέλος. Σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, ωστόσο και οι δύο παίκτες έχουν καλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα μας δώσουν μεγάλη βοήθεια στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Καταφέραμε λοιπόν να δώσουμε αξία σε όσους πωλήθηκαν και χρειαζόμασταν παίκτες να καλύψουν τα κενά» .

Για το αν περιμένει κι άλλη ενίσχυση:«Νομίζω ότι κανένας προπονητής δεν θα πει ότι δεν θέλει έναν ή περισσότερους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Αν είναι να έρθουν και να δώσουν ποιότητα, καλώς να έρθουν, αν όχι έχουμε εμπιστοσύνη στο γκρουπ και είμαστε έτοιμοι να πάμε ως το τέλος μαζί τους» .

Για την αποθεραπεία μετά την Κράσνονταρ:«Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν καλά. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Παίζουμε με το Βόλο και μας απασχολεί μόνο αυτό. Έχουμε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας με παίκτες που έχουν θέληση και δίψα να πετύχουν. Δουλειά μας είναι να διαλέξουμε τους κατάλληλους για να πάρουμε τη νίκη. Δεν αρκεί να λες ότι πιστεύεις σε όλους τους παίκτες σου, πρέπει να και να το δείχνεις κι όχι να βάζεις όλους τους ίδιους και τους ίδιους» .

Για το παιχνίδι κόντρα στο Βόλο και το γεγονός ότι έπαιξαν μαζί στην προετοιμασία:«Όπως καταλάβαμε και στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, μιλάμε για ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο κόντρα σε εμάς, θέλουν να πιέσουν, να τρέξουν και να μας βάλουν δύσκολα. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, να έχουμε προσήλωση στο παιχνίδι μας κι έτσι να εμφανιστεί η ποιότητα που έχουμε και να τα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο έπακρο κόντρα σε μία σκληρή και δυνατή ομάδα»

Διαβάστε ακόμη...