Social Distancing: Φερνάντο Βαρέλα

Ξέρουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας ή μήπως νομίζουμε ότι τους ξέρουμε, αλλά είμαστε αρκετά χαμένοι στις δικές μας...
Social Distancing: Φερνάντο Βαρέλα

...παράλληλες σκέψεις για ν' ακούσουμε; Να δώσουμε σημασία. Η καραντίνα, αυτή η αναγκαστική παύση των συχνά εξουθενωτικών ρυθμών ζωής έχει και ορισμένα καλά.

Μας αναγκάζει να συστηθούμε ξανά με τον εαυτό μας. Να κοιτάξουμε μέσα μας, αλλά και μπροστά μας. Να δούμε και να δώσουμε σημασία στον άνθρωπο πίσω από τον επαγγελματία, διότι στη δύσκολη στιγμή, όλοι είμαστε ακριβώς το ίδιο. Ανησυχούμε για την οικογένειά μας, τους φίλους μας, μας λείπουν οι πραγματικά δικοί μας, καταλαβαίνουμε τι όντως αγαπάμε και δεν το έχουμε απλώς συνηθίσει.

Γι' αυτό κι εμείς συνομιλήσαμε με τον Φερνάντο κι όχι τον Βαρέλα . Για ν' ακούσουμε τη δική του ιστορία ζωής, τα δικά του προβλήματα κι ανησυχίες. Το πως μεγάλωσε, πως άλλαξε τη ζωή του η πατρότητα και το ποδόσφαιρο...

Δείτε το βίντεο και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...