Οι πέντε απουσίες του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την τρίτη αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League και ψάχνει την πρώτη του νίκη από τις 15 Μαρτίου και την επικράτηση επί του Λεβαδειακού.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Τελευταίος που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Δικεφάλου είναι ο Δημήτρης Χατσίδης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και να μένει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.
Μαζί του, εκτός μάχης, είναι και οι Γιώργος Γιακουμάκης, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μαντί Καμαρά και Ντέγιαν Λόβρεν, με τα σημερινά δεδομένα να δείχνουν πως μόνο ο Κροάτης στόπερ έχει πιθανότητες να εμφανιστεί ξανά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ για φέτος, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο.
TAGS: