Πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό

Ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει τα ρέστα του στη Φιλαδέλφεια, για να σώσει ένα πρωτάθλημα που, αν δεν ήταν άτυχος, ήταν δικό του. Αυτή τη φορά, οι συνθήκες δεν είναι αρνητικές για αυτόν, απλά πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Πηγή: forzaonline.gr
Πρέπει να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό
Photo Credits: @PAOKFC

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τα όσα πέρασε, δεν τον φοβάμαι. Έχει την υποδομή και την εμπειρία να το διαχειριστεί. Σκληρό μεν, ανθρώπινο δε. Θα την βρει την δύναμη να περάσει στην ομάδα τα κατάλληλα μηνύματα. Ίσως και να πρέπει η ομάδα να κάνει και κάτι για αυτόν.

Ουσιαστικά το ιδανικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ είναι να πάρει νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ζίβκοβιτς για να τον έχει έτοιμο στον τελικό, να δώσει μία εβδομάδα φουλ προπόνησης σε Κένι και Μεϊτέ και στο τέλος της ημέρας να μπει πλήρης στην τελική τετράδα αγώνων του πρωταθλήματος.

Αυτή η άσκηση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Σίγουρα δεν είναι αυτό που θα πόνταρε κάποιος. Όμως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι ένα κλαμπ που πολλές φορές αξίζεις να ποντάρεις και κόντρα στις πιθανότητες.

Η ΑΕΚ ξόδεψε πολλές δυνάμεις την Πέμπτη το βράδυ. Ήταν εξαιρετική, μπορεί να ήταν το καλύτερό της παιχνίδι φέτος, όμως δεν μπορεί στο διάστημα που έχει στη διάθεσή της να επανέλθει. Και θα πρέπει να ζήσει και αυτή μία τέτοια πιεστική Κυριακή όπως πολλές φορές έζησε ο ανταγωνισμός της φέτος.

Αφήνοντας το ποδοσφαιρικό, θα πιάσω λίγο το παιχνίδι που προηγήθηκε στο μπάσκετ. Αυτοί στον Άρη πραγματικά έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια υποκρισίας.

Επισήμως, πριν το παιχνίδι, ανέβασαν δημιουργικό με φωτό μία τίγρη και κάποια πούπουλα. Κλασικοί συμπλεγματικοί που ψάχνουν να πιαστούν από κάπου και δεν πήραν μάθημα από το γεγονός πως έχουν να κερδίσουν στο Παλατάκι δέκα χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα, θίχτηκαν επειδή μία μειονότητα γιούχαρε τον εθνικό ύμνο και μία άλλη έβρισε έναν παίκτη τους και συγκεκριμένα οικογενειακό του πρόσωπο. Κακώς προφανώς, αλλά βοηθήστε με αν στο Παλέ ακούγονται ποιήματα ή διαβάζουν Ντοστογιέφσκι. Η υποκρισία τους ξεπερνά κάθε όριο και στόχευσή τους είναι μόνο να μειώσουν τον ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο.

Διαβάστε ακόμη...