Η… διπλή ατυχία του Μιχαηλίδη!
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεν θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα στον Βόλο για το αυριανό παιχνίδι με την ομώνυμη τοπική ομάδα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Το πρόβλημα αυτό, δεν προέκυψε σήμερα αλλά ο Γιαννιτσιώτης στόπερ το “κουβαλούσε” από το ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, με αποτέλεσμα όλες αυτές τις ημέρες να ακολουθεί ένα πιο “ελαφρύ” πρόγραμμα σε σχέση με τους “ασπρόμαυρους”.
Τελικά, κρίθηκε σκόπιμο ο Μιχαηλίδης να μη “ζοριστεί” αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες να είναι πανέτοιμος για τα playoffs της Stoiximan Super League, ενώ παράλληλα ανακλήθηκε η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, για τα φιλικά με Παραγουάη (27/3, Γ. Καραϊσκάκης) και Ουγγαρία (31/3, Βουδαπέστη).