Έξι παίκτες στο όριο – Τι ισχύει με τα Play-Off
SHARE:
Συγκεκριμένα, οι Τάισον, Χρήστος Ζαφείρης, Γιώργος Γιακουμάκης, Αντώνης Τσιφτσής, Αλεσάντρο Μπιάνκο και Μαντί Καμαρά έχουν από δύο κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και με ακόμη μία θα τιμωρηθούν αυτόματα με μία αγωνιστική.
Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι παίκτες του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εφόσον συμπληρώσουν πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, στην κανονική διάρκεια στον Βόλο, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να εκτίσουν την ποινή τους μέχρι και την 26η αγωνιστική.
Αν αντικρίσει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές την τρίτη κίτρινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι, στο Πανθεσσαλικό, τότε αναγκαστικά θα λείψει από την πρεμιέρα των Play-Off, δηλαδή από κάποιο ντέρμπι του Δικεφάλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως με την έναρξη των Play-Off οι κάρτες «σβήνουν». Επομένως, αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καταφέρουν και δεν «κιτρινιστούν» από τον διαιτητή μέχρι και το παιχνίδι με τον Βόλο, τότε οι κάρτες τους θα σβηστούν για τα Play-Off.
Θυμίζουμε πως ο Λούκα Ιβανούσετς συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Κηφισιά και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Βόλο.