Αυξάνονται οι επιλογές
Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet και τώρα, η προσοχή στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μπροστά τους την έξοδο στις Σέρρες και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι εκτός απροόπτου διαθέσιμοι οι Ντέγιαν Λόβρεν και Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να ξεκινούν αύριο -ουσιαστικά- την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Η ομάδα συνεχίζει το non stop πρόγραμμά της, καθώς μετά το ματς της Κυριακής (19:30), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Γιουνγκ Μπόις στην Τούμπα (6/11 22:00), για να κλείσει η εβδομάδα με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (9/11 21:00) στην Αθήνα.
Το βήμα που έψαχνε η ομάδα στο Κύπελλο έγινε και για την ώρα, ο θεσμός μένει στην… άκρη, με τους “ασπρόμαυρους” να στρέφονται στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.