Αναστασιάδης: «Όταν ο Ζαγοράκης ήθελε να με σκοτώσει»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έγραψε ιστορία τόσο με τις ομάδες που έπαιξε όσο και με το εθνόσημο, κατακτώντας το EURO του 2004 και γράφοντας ιστορία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μετέπειτα πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Σταύρου Σουντουλίδη δημιούργησε το βιβλίο και το παρουσίασε με τίτλο «Αρχηγός, η δική μου αλήθεια».
Πηγή: paok24.com
Αναστασιάδης: «Όταν ο Ζαγοράκης ήθελε να με σκοτώσει»
Photo Credits: @paok24.com

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων δίνει το παρών και ο Β’ αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης,  ο οποίος μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους ορισμένες κοινές ιστορίες που έζησε δίπλα στον άλλοτε εμβληματικό αρχηγού του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ είναι συνδεδεμένη με τον Θόδωρο. Δεν ξεχνάω το τελευταίο του παιχνίδι πριν φύγει για την Αγγλία, ήταν μία αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη. Ήταν αρχηγός μέσα και έξω από τα αποδυτήρια. Το 1997 η ομάδα ήταν σε άσχημη κατάσταση, ωστόσο κάναμε μία φανταστική πορεία με αποκορύφωμα την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Ο Θοδωρής έπαιζε σε συγκεκριμένες θέσεις και καταλάβαινε πως επειδή ήταν αρχηγός όλοι ήθελαν να τον αξιοποιήσουν σε πολλές θέσεις. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ μόλις του είπα να παίξει δεξί μπακ, ήθελε να με σκοτώσει…Μετά τον έβαλα στο 6-8-10 και έπαιξε μέχρι και σέντερ φορ. Στο τέλος του αγώνα με αγκάλιασε!

Με την Σπάρτακ Τρνάβα στο 0-3 ήταν ο πρώτος παίκτης που σήκωσε το κεφάλι. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι έφευγε από τη θέση του και μου είπε «κόουτς μπορούμε να πάμε ψηλά». Αυτός πέρασε το νικητή μέσα στα αποδυτήρια. Και φέτος πέρασε ο νικητής στα αποδυτήρια. Στο γήπεδο έγινε μεγάλη προσπάθεια, υπήρχε πίστη, θέλω και μπορώ. Το παλικάρι μας τα είχε όλα αυτά»

Διαβάστε ακόμη...