Ο μικρός Λέανδρος δημιούργησε οργανισμό για την προσβασιμότητα και ζητά τη στήριξή μας (VIDEO)

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ με οπτική αναπηρία δημιούργησε το ACT NOW, έναν οργανισμό για την προσβασιμότητα, με τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων
Πηγή: .theopinion.gr
Ο μικρός Λέανδρος δημιούργησε οργανισμό για την προσβασιμότητα και ζητά τη στήριξή μας (VIDEO)
Photo Credits: @theopinion.gr

Τον μικρό Λέανδρο τον αγαπήσαμε όλοι όταν το 2022 πέτυχε το ωραιότερο γκολ στο ημίχρονο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός σηκώνοντας στο πόδι την Τούμπα.

 

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ με οπτική αναπηρία δημιούργησε το ACT NOW, έναν οργανισμό για την προσβασιμότητα, με τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού, της τέχνης και των επιστημών όπως της πρωταθλήτριας ΑΜΕΑ Τάνιας Κεραμυδά και ζητά τη στήριξή μας μιλώντας γι’ αυτή του την πρωτοβουλία για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί».

«Τι είναι η ACT NOW; Είναι ένας οργανισμός που έχει ως αντικείμενο τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα. Όσοι θέλετε και μπορείτε σας περιμένω να με υποστηρίξετε», δήλωσε στην εκπομπή ο Λεάνδρος Παπαχαραλαμπίδης.

 

«Στην ουσία είμαστε νέοι κυρίως άνθρωποι, της τέχνης, των επιστημών, του αθλητισμού, που μέσα από δράσεις ασκούμε συμβουλευτική και ενημέρωση σε δήμους, σε πολίτες, σε φορείς και έχουμε σκοπό να κάνουμε τις ζωές όλων μας πιο προσβάσιμες: της μητέρας με το καρότσι, των ανθρώπων με αμαξίδιο, των τυφλών, των ηλικιωμένων, του ποδηλάτη, όλων των ανθρώπων είτε έχουν αναπηρία είτε όχι», είπε από πλευράς της η Τάνια Κεραμιδά.


 

Διαβάστε ακόμη...