Οι αναπληρωματικοί, από τους οποίους ο Λουτσέσκου περιμένει να παίξουν ρόλο στη συνέχεια

Η σεζόν του ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία και ο κορμός της ομάδας έχει ξεκαθαρίσει. Και όμως ο Λουτσέσκου έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την από εδώ και πέρα παρουσία κάποιων άλλων παικτών που σίγουρα θα χρειαστούν.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι αναπληρωματικοί, από τους οποίους ο Λουτσέσκου περιμένει να παίξουν ρόλο στη συνέχεια
Photo Credits: @forzaonline.gr

Για να δούμε ποιοι θα έρθουν από τον πάγκο για να πάρουν ρόλο πρωταγωνιστή από εδώ και πέρα…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Είναι δυνατόν να μην παίξει σημαντικό ρόλο και στην συνέχεια; Ατύχησε τελευταία με τη θλάση, αλλά επιστρέφει δριμύτερος για να πάρει σε πολλά παιχνίδια τη θέση του αριστερού στόπερ. Στα 17 ματς φέτος, είναι βέβαιο ότι θα τα αυξήσει σε σημαντικό βαθμό.

ΖΟΑΝ ΣΑΣΤΡΕ

Ήταν πρωταγωνιστής σε πολλά παιχνίδια της σεζόν μπορεί και θα ξαναγίνει. Ο Ισπανός που ατύχησε με το κάταγμα στα πλευρά θα επιστρέψει και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση σίγουρα θα ξαναπαίξει σε σπουδαίες αναμετρήσεις. Έχει 23 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ και μαζί όλα τα φόντα για να προσφέρει όποτε χρειαστεί.

ΡΑΦΑ ΣΟΑΡΕΣ

Ο δεύτερος μπακ από τα αριστερά που περιμένει την ευκαιρία πίσω από τον Μπάμπα και έχει τη δυσκολία να δείξει ότι μπορεί να δώσει κάτι παρόμοιο με τον Γκανέζο. Δεν τα έχει πάει τόσο άσχημα μέχρι τώρα στα 18 ματς που έχει παίξει με δύο γκολ και μια ασίστ και με τέτοιο πρόγραμμα που ακολουθεί δεν αποκλείεται να παίξει ακόμη και σε κάποιο από τα μεγάλα ντέρμπι.

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ

Όπως ξεκίνησε η σεζόν έτσι μπορεί και να τελειώσει. Ο Έλληνας μέσος οδήγησε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι σε καθοριστικούς τελικούς και αναμένεται να κάνει το ίδιο σε μερικά ακόμη σπουδαία παιχνίδια στο τέλος. Είναι υπερπολύτιμος κάθε φορά που χρειάζεται να παίξει και παρά το ότι ο χρόνος δεν είναι πολύς, παρά το ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη συνέχεια και ρυθμός, τα τρεξίματά του θα είναι καθοριστικά. Μετράει μέχρι τώρα 24 αγώνες.

ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ έχει διαφορετικό ρόλο φέτος και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρει ρόλο πρωταγωνιστή ή και να έρθει από τον πάγκο για να δώσει άλλη ποιότητα και προσωπικότητα στην ομάδα. Ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύεται και στα πιο μεγάλα ματς όπως έγινε με Άιντραχτ και Ντινάμο και φυσικά δικαιώνεται. Στις τελευταίες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις ο Πορτογάλος αρχηγός θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Στα 38 του έφθασε τα 22 ματς και έπεται συνέχεια.

ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ

Παράξενη περίπτωση και σίγουρα μία μεταγραφή που δεν έχει βγει μέχρι τώρα από καμία πλευρά. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά, αλλά και ο Βραζιλιάνος θα έχει επιπρόσθετες ευκαιρίες, λογικά στο κέντρο και στα οκτάρια, αφού και η δοκιμή στο 10 δεν έφερε κάτι σημαντικό. Ο Λουτσέσκου ακόμη ψάχνει ρόλο γι αυτόν και είναι βέβαιο ότι θα τον εμπιστευθεί εκ νέου. Ο 24χρονος χαφ έχει 15 συμμετοχές και συνεχίζει…

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

Είναι ο τρίτος φορ της ομάδας, δεν έχει τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά και ο νεαρός επιθετικός μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στην πορεία. Όπως όλοι βλέπουν είναι εκείνος ο επιθετικός που ερχόμενος από τον πάγκο μπορεί να δώσει μεγάλη φρεσκάδα και να αλλάξει τη ροή μιας αναμέτρησης. Ο χρόνος μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά και ο Τζίμας θα χρειαστεί.  Στα 18 του έχει μέχρι τώρα 24 συμμετοχές και πέντε γκολ στον φετινό ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...