Μεγάλο πρόβλημα με τις ημερομηνίες στη Σούπερ Λιγκ

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League δημιουργεί νέες συνθήκες και στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Πηγή: forzaonline.gr
Μεγάλο πρόβλημα με τις ημερομηνίες στη Σούπερ Λιγκ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Καταρχάς, δημιουργεί διαφορετικά επίπεδα καταπόνησης. Ο Δικέφαλος θα έχει τουλάχιστον δύο ακόμα σούπερ απαιτητικά παιχνίδια (11/18 Απριλίου) μεσούσης της διαδικασίας των πλέι-οφ.

Αν αθροίσει κανείς όλα τα ματς, θα δει ότι ο ΠΑΟΚ πάει για σεζόν 58 παιχνιδιών (36 στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο και τουλάχιστον 16 στην Ευρώπη), που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 60 ματς, νούμερο εξωπραγματικό για κάθε ομάδα -ειδικά για τους διεθνείς που έχουν και επιπλέον επιβαρύνσεις!

Η ευρωπαϊκή συνέχεια του Δικέφαλου δημιουργεί και χάος στο πρόγραμμα της Super League, αφού βάση του ΚΑΠ που έχουν ψηφίσει όλες οι ομάδες, υπάρχει δεδομένη αναβολή σε περίπτωση πρόκρισης κάποιας ελληνικής ομάδας στα προημιτελικά και τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αν το αιτηθεί (ήδη αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 5ης αγωνιστικής).

Το μεγάλο ερώτημα είναι, που θα βρεθούν ημερομηνίες από εδώ και πέρα, από την στιγμή που ήδη έχει μετατεθεί η δεύτερη αγωνιστική ένεκα των υποχρεώσεων της Εθνικής για το Nations League;

Τι θα γίνει αλήθεια, αν ο ΠΑΟΚ περάσει στα ημιτελικά που είναι προγραμματισμένα για 2/9 Μαΐου; Θα πάνε όλα μία εβδομάδα μετά; Θα βάλουν τις ομάδες να παίξουν Κυριακή του Πάσχα; Θα μετατεθεί η ημερομηνία του τελικού κυπέλλου; Θα πάνε οι αναβληθείσες αγωνιστικές μετά την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η 10η αγωνιστική;

Διαβάστε ακόμη...