Με διαχείριση ο Λουτσέσκου στη Λαμία ενόψει και του αγώνα στο Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ θέλει στη Λαμία να τριτώσει το καλό με τις εκτός έδρας νίκες, με τον προπονητή του να διαχειρίζεται το ρόστερ του ενόψει και του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.
Πηγή: sport24.gr
Με διαχείριση ο Λουτσέσκου στη Λαμία ενόψει και του αγώνα στο Ζάγκρεμπ
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε το δύο στα δύο στα παιχνίδια που ακολούθησαν τη σειρά με τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι. Αντιμετωπίζοντας τη Λαμία, η οποία την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ, θέλει να κλείσει με τρίτη εκτός έδρας νίκη στη σειρά, τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με αρκετές επιστροφές. Μεϊτέ και Κουλιεράκης εξέτισαν την ποινή τους για τις κάρτες που συμπλήρωσαν. Ο Μπάμπα πέρασε το διάστημα που έπρεπε για να είναι συνεπής με το ιατρικό πρωτόκολλο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στη Λεωφόρο και οι Κοτάρσκι και Άντριγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που κάλυψε το κενό του Κοτάρσκι να μπαίνει και αυτός στη λίστα των ασθενών, τους Εκόνγκ, Μιχαηλίδη και Σάστρε να παραμένουν στο ιατρικό δελτίο και τον Σβαμπ να είναι τιμωρημένος.

Με ερωτηματικά λόγω Ντιναμό

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πολλά και έχουν κυρίως με το γεγονός ότι ακολουθεί στο πρόγραμμα το ευρωπαικό παιχνίδι της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ με την Ντιναμό.

Ο Λουτσέσκου έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Ερωτηματικά πάντως υπάρχουν σε όλες τις γραμμές.

Θα ξεκινήσει και πάλι τον Βιειρίνια δεξιά στην άμυνα για να κρατήσει φρέσκο τον Γιόνι ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό;

Θα δώσει χρόνο και ταυτόχρονα ρυθμό στον Ράχμαν Μπάμπα ή θα τον προφυλάξει;

Θα πάρει σε ένατο συνεχόμενο παιχνίδι φανέλα βασικού ο Τόμας Κεντζιόρα, ή θα χρησιμοποιηθεί ο Νάσμπεργκ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Ευρώπης;

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κάνει δίδυμο με τον Μεϊτέ στα χαφ;

Θα επενδύσει ο Λουτσέσκου στην φόρμα του Κωνσταντέλια ή θα τον κρατήσει στον πάγκο για να τον ξεκινήσει στο Ζάγκρεμπ;

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Αλί Σαμάτα, που "καίει" τα κανονάκια του το ένα μετά το άλλο ή θα επιλέξει να ξεκινήσει με τον Μπράντον Τόμας;

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα ανοικτά ζητήματα είναι πολλά και έχουν να κάνουν και με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο 55χρονος τεχνικός για το παιχνίδι με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Σημεία αναφοράς υπάρχουν: Ο Κοτάρσκι στην εστία, ο Κουλιεράκης στα στόπερ, ο Μεϊτέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι κάποια από αυτά. Με το Conference League να επανέρχεται στην καθημερινότητα του Δικεφάλου η διαχείριση που θα κάνει σήμερα ο Λουτσέσκου θα δείξει ενδεκάδα για τον αγώνα της Πέμπτης.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ εγκαταλείπει τη φιλοσοφία του "game by game". Άλλωστε τις ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί στην βαθμολογία κάθε ενδεχόμενη απώλεια μπορεί να αποβεί καθοριστική. Το παιχνίδι με τη Λαμία είναι σημαντικό και έτσι θα το αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος θέλοντας να μπει στα πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες…

Διαβάστε ακόμη...