Μονόδρομος το τρίποντο για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής

Απέναντι στην έκπληξη της φετινής Super League και μάλιστα στην έδρα της “δοκιμάζεται” σήμερα (3/3, 19:30) ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Μονόδρομος το τρίποντο για να διατηρηθεί σε τροχιά κορυφής

Οι ασπρόμαυροι παίζουν στη Λαμία, που θα είναι η έκτη ομάδα των Play offs, σ’ ένα ματς όπου η νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μονόδρομος.

Και αυτό διότι ο Δικέφαλος είναι στη 2η θέση με 57 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο, ΑΕΚ (58β.), ενώ είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό (55β.) και στο +3 από τον Ολυμπιακό (54β.), θέλοντας μόνο τη νίκη για να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος.

Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή του Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος τέθηκε ξανά στη διάθεση του Λουτσέσκου μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Σάστρε, Μιχαηλίδης κι Εκόνγκ που έκαναν θεραπεία, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που δεν υπολογίζεται λόγω ίωσης και ο τιμωρημένος Σβαμπ.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.
 

Διαβάστε ακόμη...