Γιόνι Ότο ο 33ος!

Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε χθες (11/2) ο Γιόνι Ότο, ο οποίος αποτελεί τη μοναδική χειμερινή μεταγραφική του Δικεφάλου και ήρθε για να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.
Πηγή: forzaonline.gr
Γιόνι Ότο ο 33ος!
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση, περνώντας ως αλλαγή στο 76ο λεπτό στη θέση του Ζοάν Σάστρε. Αυτή ήταν η τέταρτη συμμετοχή του 29χρονου αμυντικού για τη σεζόν 2023-2024, αφού είχε καταγράψει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δύο συμμετοχές για το League Cup Αγγλίας και μία για την Premier League.

Το αξιοσημείωτο, όμως, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ έχουν πάρει αγωνιστικά λεπτά τη φετινή σεζόν. Ο Γιόνι Ότο είναι ο 28ος ποδοσφαιριστής, που αξιοποιείται από το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ και ήταν ο μοναδικός μέχρι χθες, ο οποίος δεν είχε καταγράψει συμμετοχή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει χρησιμοποιήσει τη φετινή σεζόν σε επίσημα παιχνίδια 33 (!) ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δεν βρίσκονται όλοι πλέον στο ρόστερ. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ (6 συμ.), ο Ντούγκλας Αουγκούστο (1 συμ.), ο Λευτέρης Λύρατζης (4 συμ.), ο Φιλίπε Σοάρες (3 συμ.) και ο Γιώργος Βρακάς (1 συμ.), οι οποίοι αγωνίστηκαν σε κάποια παιχνίδια φέτος με τα «ασπρόμαυρα», ωστόσο έχουν αποχωρήσει.

Το συνεχόμενο ροτέισον είναι ένα από τα βασικά «όπλα» του Δικεφάλου την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Φυσικά, είναι σημαντικό να έχει τους πάντες ετοιμοπόλεμους , διότι ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και κανείς δεν περισσεύει στο ρόστερ.
 

Διαβάστε ακόμη...