Με αλύγιστη θέληση και στόφα νικητή!

Νίκη δια πυρός και σιδήρου για τον ΠΑΟΚ που πέρασε με 0-2 από το Περιστέρι..
Με αλύγιστη θέληση και στόφα νικητή!
Photo Credits: @PAOKFC

Ναι, υπάρχουν και αυτά τα παιχνίδια. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, ασχέτως αν φέτος ο ΠΑΟΚ μας έχει κακομάθει.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου λοιπόν χθες παρουσίασε στο Περιστέρι ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Ξεκινώντας με το γνωστό του 4-2-3-1, ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με έναν και μοναδικό σκοπό: Να τελειώνει γρήγορα με το παιχνίδι όπως κάνει φέτος σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ωστόσο χθες, βρήκε απέναντι του μια δυσκολία που φέτος δεν είχε ξαναβρεί. Ήταν άστοχος και τσαπατσούλης στην τελική προσπάθεια. Όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει και στο πρώτο τέταρτο ο ΠΑΟΚ έχει δύο δοκάρια, ένα σουτ άουτ σε κενό τέρμα και έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα και ένα τόσο οριακά ακυρωθέν γκολ (αν συνέβαινε στους τρεις του κέντρου, ακόμη θα διαβάζαμε ανακοινώσεις), τότε καταλαβαίνουν όλοι πως πρόκειται για μια δύσκολη μέρα.

Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ φέτος διαθέτει ποιότητα. Και ακόμη και όταν η ποιότητα δεν αρκεί όπως συνέβη χθες, η φανέλα είναι βαριά και η ψυχή της ομάδας βγαίνουν μπροστά. Έτσι και η ομάδα χθες το βράδυ δεν το παράτησε. Όλα πήγαιναν στραβά, αλλά ο Σβαμπ βρήκε τον τρόπο να σπάσει τον γόρδιο δεσμό και ο Κωσταντέλιας στο τέλος πρόσθεσε την πινελιά μαγεία τους για να γραφτεί η ιστορία του χθεσινού διπλού.

Κόντρα λοιπόν σε έναν θλιβερό αντίπαλο, ο οποίος δεν πέρασε τη σέντρα ούτε δέκα φορές συνολικά σε εκατό λεπτά παιχνιδιού, κόντρα στην αστοχία και την γκίνια του και κόντρα και στο μικροσκόπιο του VAR, το οποίο λειτουργεί μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα στάθηκε όρθια, πήρε τη νίκη και συνεχίζει πρώτη την κούρσα για το πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Την ΑΕΚ να κερδίσω.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...