Και τώρα… Γολγοθάς!

Τέσσερα ντέρμπι σε δέκα μέρες θα δώσει ο Δικέφαλος!
Πηγή: paok24.com
Και τώρα… Γολγοθάς!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Ατρομήτου, πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι (0-2) με τα γκολ των Σβαμπ-Κωνσταντέλια και απολαμβάνει για μία ακόμη εβδομάδα την μοναξιά της κορυφής στην Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον με 50 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο συν δύο από την δεύτερη ΑΕΚ. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι μέσα σε δέκα μέρες θα δώσουν τέσσερις αναμετρήσεις υψηλών απαιτησεων, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, όταν και θα υποδεχθεί στην Τούμπα την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League 1, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (18.02.24), στο τελευταίο μεγάλο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ ο… Γολγοθάς ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, όταν και θα φιλοξενηθεί στην Λεωφόρο για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και από σήμερα κιόλας ξεκινάει η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...