Απέδρασε με διπλό από τη ζούγκλα!

Για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΣΕ εκτός έδρας τον Άρη με 1-2 ...
Απέδρασε με διπλό από τη ζούγκλα!

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο 12' πίσω στο σκορ με γκολ του  Πάλμας και γενικά έκανε ένα πολύ μέτριο πρώτο 45λεπτο, που δεν προϊδέαζε αυτό που θα ακολουθούσε στην επανάληψη!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Κάργα, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Ντάντας, Ντόουγκλας, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Εκτός από τη φάση του γκολ,  στο δίλεπτο 38'-39' οι γηπεδούχοι απείλησαν για το 2-0, αρχικά στο 38ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Ιτούρμπε πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Νταρίντα έπιασε νέα κεφαλιά με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ!

Στο 39ο λεπτό, νέο δοκάρι για τον Άρη σε κεφαλιά του Φαμπιάνο, με την άμυνά μας να βρίσκεται σε τρικυμία και να έχει πολλά θέματα ιδιαίτερα από την πλευρά του Κεντζιόρα. Σε μια από τις λίγες καλές μας στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στο 45' η κεφαλιά του Ολιβέιρα πέρασε άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λουτσέσκου βλέποντας τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας έκανε τριπλή αλλαγή. Σάστρε, Σβαμπ και Τάισον στις θέσεις των Κεντζιόρα, Ντάντας και Νάρεϊ.

Σταδιακά η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην και 68ο λεπτό ο Σβαμπ από τα 11 μέτρα, μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπράντον από τον Μπράμπετς. Στο 74' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ από εκείνο το χρονικό σημείο και ως το τέλος του ματς, ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε!

Διακοπές, εντάσεις, ρίψη αντικειμένων, παρουσία των ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο, κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη στον Ράζβαν Λουτσέσκου, συνθέτουν την εικόνα του τελευταίου κομματιού της αναμέτρησης!

Στα αξιοσημείωτα τα 14 λεπτά που κράτησε καθυστερήσεις ο Αλ Χακίμ, ενώ η διακοπή έγινε στο 89'.

Και κάτι τελευταίο: Το πέναλτι ήταν οφθαλμοφανέστατο, αλλά ο Αλ Χακίμ χρειάστηκε το VAR για να το δώσει! Το γκολ του Αντρίγια, αρχικά ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ και χρειάστηκε πάλι η παρέμβαση του VAR για να αποκατασταθεί η αλήθεια! Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε το VAR;;;

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμετς, Μαζικού (86' Νταμπό), Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ετέμπο (86' Οικοδόμος), Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (79' Γκρέι), Πάλμα (86' Νταμπό), Καμαρά. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46' Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46' Σβαμπ), Νάρεϊ (46' Τάισον), Ζίβκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (62' Μπράντον).

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

Δεκατέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων!!!

93ο λεπτό: Κόκκινη στον Λουτσέσκου!

91ο λεπτό: Κίτρινη και στον Κάργα

89ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντέλια

88ο λεπτό: Ελ Καντουρί αντί του Ζίβκοβιτς

86ο λεπτό: Τριπλή αλλαγή για τον Άρη. Μπήκαν Νταμπό, Πίρσμαν και Οικοδόμος, βγήκαν Πάλμα, Μαζικού και Ετέμπο.

82ο λεπτό: Κίτρινη στον Φαμπιάνο

79ο λεπτό: Γκρέι αντί Γκαρσία και Καμάτσο αντί  Ιτούρμπε.

74ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Αντρίγια

72ο λεπτό: Κίτρινη στον Καμαρά

68ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σβαμπ από τα 11 μέτρα, το πέναλτι το κέρδισε ο Μπράντον από τον Μπράμπετς

62ο λεπτό: Μπράντον στη θέση του Ολιβέιρα

52ο λεπτό: Κίτρινη στον Οντουμπάτζο, για μαρκάρισμα στον Κωνσταντέλια

47ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Σβαμπ!

46ο λεπτό: Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ! Σάστρε, Σβαμπ και Τάισον στις θέσεις των Κεντζιόρα, Ντάντας και Νάρεϊ.

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: Κεφαλιά του Ολιβέιρα άουτ

39ο λεπτό: Νέο δοκάρι για τον Άρη σε κεφαλιά του Φαμπιάνο

38ο λεπτό: Κεφαλιά του Ιτούρμπε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Νταρίντα έπιασε νέα κεφαλιά με τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ!

35ο λεπτό: Νέα κεφαλιά του Κάργα, άουτ η μπάλα

34ο λεπτό: Κεφαλιά του Κάργα, απέκρουσε ο Σιαμπάνης

18ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ολιβέιρα όμως να σουτάρει άουτ!

12ο λεπτό: 1-0 με σουτ του Πάλμα

7ο λεπτό: Σουτ του Ολιβέιρα, κόντραρε η μπάλα, μπλόκαρε ο Σιαμπάνης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμετς, Μαζικού (86' Νταμπό), Οντουμπάτζο, Νταρίντα, Ετέμπο (86' Οικοδόμος), Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (79' Γκρέι), Πάλμα (86' Νταμπό), Καμαρά. Αναπληρωματικοί: Κουέστα, Καμάτσο, Ενκουλού, Νταμπό, Γκρέι, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Πίρσμαν, Ντουκουρέ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46' Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46' Σβαμπ), Νάρεϊ (46' Τάισον), Ζίβκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (62' Μπράντον). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Μπράντον.

.................................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε ότι η ΚΕΔ όρισε τον Σουηδό Al Hakim Mohammed να σφυρίξει στο παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Klyver Fredrik και Wilde Robin, 4ος ο ... Φωτιάς, στο VAR ο Αλβανός Zhajia Juxhin, στο AVAR o Παπαδάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Ταπατζάς.

Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου

Διαβάστε ακόμη...