Facts & Figures για το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Super League 2022-23 κόντρα στον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Facts & Figures για το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Βοιωτούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

18 αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ στην Βοιωτία και στις επτά από αυτές έφυγε με τη νίκη, στις πέντε υπήρξε ισοπαλία και έξι φορές ηττήθηκε.
Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας, ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες, με τις τρεις αναμετρήσεις να είναι για το πρωτάθλημα και τη μια για το Κύπελλο Ελλάδας.
Παραμένει αήττητος στα 11 τελευταία του παιχνίδια με τον Λεβαδειακό εντός και εκτός έδρας, με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.
Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ είναι στις 13 Απριλίου 2014 με 3-2 (14' Τόνι Βαρέλα, 17' Μιλοσάβλιεφ, 29' Κονέ – 47' Ολίσε, 88' Βούκιτς).
29 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει σημειώσει τρία από αυτά και μάλιστα σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.
Οι τελευταίες αναμέτρησεις του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό ήταν την σεζόν 2018-19, με νίκη 2-1 στην Βοιωτία (75' Ζησόπουλος – 41' Πρίγιοβιτς, 46' Μπίσεσβαρ ) και 5-0 στην Τούμπα (3' Σάκχοφ, 9' Μπίσεσβαρ , 53' Βαρέλα, 60' Σάκχοφ, 81' Σφιντέρσκι).
Οι τρεις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό είναι με σκορ 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο με 2-1. Το παζλ συμπληρώνουν το 3-0 και το 2-0. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχει έξι νίκες που είναι όλες με διαφορετικό σκορ.
Μόλις σε δύο αναμετρήσεις δεν έχουν σημειωθεί γκολ, αφού υπάρχει λευκή ισοπαλία, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει παρουσιαστεί δύο φορές το 2-2, ενώ υπάρχει και το 1-1.
Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987, με νίκη 4-2 του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα πέντε πρώτα του παιχνίδια εκεί (2 ισοπαλίες – 3 ήττες) και η πρώτη επικράτηση του ήταν στις 12 Μαρτίου 1995 με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη.

Διαβάστε ακόμη...