Η αποστολή για Κρήτη

O ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο με στόχο να πάρει το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο στη φετινή Super League. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17.09) στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αποστολή για Κρήτη

Λίγες ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο για Κρήτη, παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μάχη του Γεντί Κουλέ εναντίον του ΟΦΗ. Η προπόνηση είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Κάργας , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα .

* Οι Μπαλωμένος , Ρικάρντο και Κουαλιάτα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Διαβάστε ακόμη...