Να ντουμπλάρει τις νίκες στο πρωτάθλημα

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, o Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο ...
Να ντουμπλάρει τις νίκες στο πρωτάθλημα

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Λύρατζη, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη, τον ανέτοιμο Ράφα Σοάρες και τον Κουαλιάτα, ενώ αντίθετα, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, επανήρθαν στην αποστολή -και πιθανότατα στην ενδεκάδα- οι Βεϊρίνια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κούτσιας, Ρικάρντο και Τσιγγάρας καθώς θα αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ Β' στις Σέρρες.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Έχουμε ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από τιμωρία, είναι κάτι που μας δίνει προφανώς περισσότερες επιλογές. Ο Ράφα Σοάρες επιστρέφει από τον τραυματισμό του, είναι σε στάδιο επανένταξης αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Λύρατζης είναι ένας ποδοσφαιριστής που τη δεδομένη στιγμή δεν προπονήθηκε καθώς είχε την ατυχία να χτυπήσει τρεις φορές στον αστράγαλο του ποδιού, μία στην Ολλανδία, μία στην προπόνηση και μία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και υπάρχει πόνος.

Noμίζω ότι περιμένω ένα ίδιο στυλ παιχνιδιού από τον Ατρόμητο, έχει πολύ καλή συνοχή στο δικό της μισό περιμένοντας τις δεύτερες μπάλες και τη μετάβαση. Είναι πολύ καλοί στο παιχνίδι μετάβασης από το δικό τους μισό με πάρα πολύ καλά τρεξίματα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά γι' αυτό το παιχνίδι, να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και στυλ, να μην μπούμε σε ένα τελείως άμεσο παιχνίδι που θα βολεύει τον Ατρόμητο».

Στην 20μελή αποστολή της ομάδας μας συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, την αποστολή του απαρτίζουν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Οικονομίδης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τζήλο να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας, Σπυρόπουλος, με 4ο τον Μαλούτα. Στο VAR ο Μανούχος, στο AVAR o Παπαδάκης και παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ταπατζάς...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...