«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος»

Ικανοποιημένος από το ξέσπασμα της ομάδας του αλλά και σίγουρος ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να περιπέσουν στη λήθη, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάσμιν Κούρτιτς, μετά τη νίκη (0-4) επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στην επιβλητική νίκη με 0-4 στους «Ζωσιμάδες».

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Σλοβένος μέσος εξήγησε ότι ο Δικέφαλος δεν πρέπει να διαγράψει από τη συνείδηση του την δύσκολη περίοδο που διήνυσε στο προηγούμενο διάστημα και να χρησιμοποιήσει τα λάθη για να μάθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κούρτιτς στην κάμερα της NOVA:

«Όχι δεν προσπαθώ για τίποτα. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πιο σημαντικό στο τέλος του αγώνα είναι οι τρεις πόντοι. Το καταφέραμε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι».

Για το τι συνέβη και ήρθε σήμερα το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ:

«Ξέρουμε ότι είχαμε μια δύσκολη περίοδο, κάναμε λάθη. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να παίζει κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και να έχει υψηλούς στόχους. Φυσικά δεν μπορείς να κερδίζεις δεδομένα κάθε αγώνα. Δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε, αλλά στο τέλος επιστρέφουμε στις καλές εμφανίσεις, όπως η σημερινή».

Για το αν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πλέον δύο διαδοχικές νίκες (σε Ελλάδα και Ευρώπη) αποδεικνύει ότι αφήνει πίσω την κακή περίοδο που διήνυσε:

«Δεν είναι καλό να αφήνουμε τα πάντα από το παρελθόν πίσω. Κάθε στοιχείο μας βοηθά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών όταν υποφέρουμε. Δεν υποφέραμε πολύ σήμερα, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που θα υποφέρουμε και το να σκεφτόμαστε την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε πρόσφατα, θα μας βοηθά».

Διαβάστε ακόμη...