Νίκη με καρδιοχτύπι και κακό δεύτερο ημίχρονο!

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ νίκησε 1-2 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό ...
Νίκη με καρδιοχτύπι και κακό δεύτερο ημίχρονο!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό  χώρο και με οργανωμένο παιχνίδι κατάφερε νωρίς νωρίς να βγάλει καλή τελική με τον Μούργκ να μπαίνει μέσα στην περιοχή και μετά από διπλή προσπάθεια να μην καταφέρνει να σκοράρει. Η ομάδα αναπτυσσόταν είτε από τα πλάγια είτε ψάχνοντας στον κενό χώρο με μπαλιές από την πίσω ζώνη. Στο 15ο λεπτό νέα καλή φάση με τον Μιτρίτα να συνδυάζεται με τον Άκπομ και τον τελευταίο να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ κράταγε μακρυά τον αντίπαλο από τα καρέ του, ο οποίος ότι τελικές ειχε ηταν από κόρνερ. Πρώτη σοβαρη απειλή από τους Αγρινιώτες στο 27ο λεπτό με την μπάλα να περνάει μπροστά από τον Πασχαλάκη χωρίς να την ακουμπάει κανείς.

Στο 31ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με μια εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων του Αουγκούστο στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου, με τον Μιτρίτα να μπαίνει στην περιοχή και με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ρουμάνος παρότι αρκετά κοντός, μπήκε με έξυπνο τρόπο στην τροχιά της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, μέχρι το 47ο λεπτό όπου από κόρνερ οι Αγρινιώτες χάσανε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Έξυπνη εκτέλεση αλλά το τελείωμα του επιθετικού έστειλε την μπάλα εκτός.

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ θ μπορούσε να καθαρίσει το ματς στη φάση του 47ου λεπτού όπου ο Σβαμπ στον κενό χώρο βγάζει τον Τέυλορ από τα δεξιά, με τον βραζιλιάνο να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Απο αυτό το σημείο και μετά τα ηνία του αγώνα πήραν οι γηπεδούχοι όπου ανέβασαν πίεση και δειλά δειλά πάτησαν την περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος φάνηκε ιδιαίτερα νευρικός και χωρίς καθαρό μυαλό από τα χαφ έχανε χώρο στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού στο 58ο λεπτό μετά από κόρνερ οι γηπεδούχοι πήραν τις κεφαλιές μέσα στην περιοχή και ισοφάρισαν. Ο χώρος του κέντρου έμοιαζε άναρχος και ο Λουτσέσκου πέρασε στην φτερά τους Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ ώστε να τονώσει την επιθετική γραμμή. 

Ο αντίπαλος έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να σηκώνει το Σβιντέρσκυ στη θέση του Ακπομ. Ο Πολωνός πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ κράτησε λίγο μπάλα παραπάνω. Επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήταν το γκολ του Σίντκλευ  στο 78ο λεπτό, μετά από συνδυασμό των Μπίσεσβαρ και πάσα με το στήθος του Σβιντέρσκυ. Η μπάλα κρύφτηκε μέσα την περιοχή και ο αριστερός μπακ της ομάδς με ένα κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία και μέτρα στο γήπεδο μετά το γκολ και θα μπορούσε να κάνει ένα ακομα γκολ, αν οι τελικές πάσες ήταν καλύτερες. 

Το παιχνίδι επιφύλασσε μια ακόμα μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους στο 88ο λεπτό με τα χαφ να αφήνουν ανενόχλητο τον παίκτη του Παναιτωλικού να βγάλει σέντρα, τον Καρέλη να βρίσκει την μπάλα και τον Πασχαλάκη να κάνει μία ακόμα μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο και παρόλο που έδειξε μια πολύ καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο εμφάνισε τις γνωστές παθογένειες. Δεν πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο, πράγμα το οποίο πρέπει άμεσα να λύσει. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους (85' Μαλής), Ντουάρτε (81' Μπαρμπόσα), Φλόρες (70' Βαρόνε), Μόρσεϊ (46' Μεντόσα), Τσιγγάρας (85' Καρέλης) .

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Τέιλορ , Βαρέλα , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Κούρτιτς , Σβαμπ , Αουγκούστο , Μουργκ (63' Α.Ζίβκοβιτς ), Μιτρίτσα (63' Μπίσεσβαρ ), Άκπομ .

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

 

.........................................................................................................................................................................

Τέλος

92ο λεπτό: Άλλα 2 λεπτά

88ο λεπτό: Μεγάλη απόκρουση Πασχαλάκη σε τετ-α-τετ του Καρέλη.

83ο λεπτό: Πολύ σκλήρό μαρκάρισμα στον Σβιντέρσκυ. 

79ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!!Σίντκλευ σκοράρει μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ και κοντρόλ-πάσα στον αέρα του Σβιντέρσκυ.

76ο λεπτό: Κάκιστες επιλογές στα τελευταία λεπτά. 

70ο λεπτό: Σβιντέρσκυ και Εσίτι στη θέση των Ακπομ και Σβαμπ. 

69ο λεπτό: Κάρτα και στον Αουγκούστο. Πολύ άναρχος ο ΠΑΟΚ 

65ο λεπτό: Νέα φάση με τον Παναιτωλικό.

63ο λεπτό: Μουργκ και Μιτρίτα εκτός.

61ο λεπτό: Καλή απόκρουση Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει αλλαγές με Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ.

58ο λεπτό: 1-1 ο Παναιτωλικός μετά από κόρνερ 

55ο λεπτό: Κάρτες σε Κούρτιτς και Μιτρίτα σε διαφορετικές φάσεις. 

53ο λεπτό: Νευρικός ο Δικέφαλος τα τελευταία λεπτά.

47ο λεπτό: Μεγάλη φάση με τον Τεύλορ από δεξιά μετά από κάθετη του Σβαμπ, να μην μπορεί να σκοράρει.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. 

Ημίχρονο

45+2ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό μετά από κόρνερ όπου ο επιθετικός από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

45+1ο λεπτό: Απεχώρησε από το γήπεδο ο προπονητής του Παναιτωλικού(Αναστασίου) για ένα υποτιθέμενο λανθασμένο άουτ που δε δόθηκε στους Αγρινιώτες

44ο λεπτό: Άναπτύξεις του ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκαν με κάποια τελική.

39ο λεπτό: Φάουλ σε καλό σημείο για τον Παναιτωλικό, πέρασε χωρίς να ανησυχήσει ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ

34ο λεπτό: Ο Μιχαηλίδης πονάει στο ποδι. Δε δείχνει να έχει κάτι σοβαρό.

31ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΛΛΛ!!Τρομερή μπαλιά από τον Αουγκούστο στην πλάτη της άμυνας και ο Μιτρίτα με κεφαλιά ανοίγει το σκορ!

27ο λεπτό: Καλή φάση για τον Παναιτωλικό.  Ο ΠΑΟΚ έχασε τη φρεσκάδα του.

22ο λεπτό: Στημένο εκτελεσμένο από το Μούργκ περασε ανεκμετάλλευτο. Στην κόντρα ο Παναιτωλικός έβγαλε ένα σουτ που πέρασε άουτ.

17ο λεπτό: Διώχνει ο Πασχαλάκης σε κόρνερ σε κεφαλιά του αντιπάλου.

15ο λεπτό: Νέα μεγάλη φαση με τον Μιτρίτα να γυρνάει στον Άκπομ και μέσ από την περιοχή να μην καταφέρνει να σκοράρει με αμυντικό πάνω του.

6ο λεπτό: Έχει μπει καλά ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

2o λεπτό: Μεγάλη φάση με το Μουργκ να μπαίνει στην περιοχή και μετά από ενέργεια και σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι, Βέργος, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας. Αναπληρωματικοί: Παρδαλός, Αποστολάκης, Αντούνες, Βαρόνε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης, Μεντόσα, Μαλής.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ακπόμ. Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι

................................

Το pregame της αναμέτρησης

16:55 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολη του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες μας να κάνουν την καθιερωμένη "βόλτα" στον αγωνιστικό χώρο 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

4-3-3 για τον ΠΑΟΚ

17:32 Ξεκίνησαν προθέρμανση οι Πασχαλάκης, Ζϊβκοβιτς, ακολούθησαν οι παίκτες των γηπεδούχων

17:40 Βγήκαν για ζέσταμα και οι υπόλοιποι δέκα παίκτες του Δικεφάλου

17:45 Λίγος ο κόσμος για την ώρα στις εξέδρες, με την προσέλευση πάντως να συνεχίζεται

Διαβάστε ακόμη...