Κλείδωσε την Ευρώπη με διπλό στο ΟΑΚΑ!

Για την 7η αγωνιστική των play offs, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-2...
Κλείδωσε την Ευρώπη με διπλό στο ΟΑΚΑ!

Η αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που ηττήθηκε με αξιοπρεπές σκορ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να φτάσει σε μια ευρεία νίκη!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να πιέζει στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ της έδωσε γήπεδο, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος το παιχνίδι ισορρόπησε και στο 11ο λεπτό, ο Κρμέντσικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το γύρισμά του στον Μουργκ που ήταν μόνος του, κόπηκε από τον Σβάρνα!

Παιχνίδι κέντρου στη συνέχεια με τον Δικέφαλο του Βορρά να απειλεί και πάλι στο 30ό λεπτό, όταν χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία με Κρμέντσικ! Ήταν ένα πραγματικά άχαστο γκολ!

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, ενώ είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 42ο λεπτό, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γαλανόπουλου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκαρσία πέρασε στο ματς τους Ουάρντα, Τσιγγάρα (προφύλαξε τον Ντόουγκλας που είχε κίτρινη). Η είσοδος τους Αιγύπτιου αποδείχτηκε ... ματ!

Έτσι στο 48ο λεπτό, εκπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Ουάρντα, αυτός στον Κρμέντσικ και 0-1. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών μας και στο  50ό λεπτό σημείωσε το 0-2 ο Σβαμπ με πέναλτι που κέρδισε ο Κρμέντσικ, μετά από μπαλιά του Ουάρντα!

Στο 72ο λεπτό, είχε χαμένο τετ α τετ ο Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες μας να έχουν αλλάξει πάνω από 20 μπαλιές πριν σουτάρει ο Αντρίγια! Για έναν περίεργο λόγο ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ, αλλά αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα πιθανότατα θα μετρούσε το γκολ!

Στο 92ο λεπτό, μείωσε σε 1-2 ο Τάνκοβιτς με πέναλτι και στο 94' ο Τζόλης από καλή θέση είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Νταντσένκο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου (58' Τάνκοβιτς), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σάκχοφ (81' Κοσίδης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (58' Σιμάνσκι), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ντόουγκλας (46' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Σοάρες, Αν. Ζίβκοβιτς (84' Τζόλης), Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι), Μουργκ (46' Ουάρντα).

................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Χαμένο τετ α τετ ο Τζόλης

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

92ο λεπτό: 1-2 μειώνει ο Τάνκοβιτς

91ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσιγγάρα

86ο λεπτό: Κίτρινη στον Τάνκοβιτς

84ο λεπτό: Τζόλης στη θέση του Ζίβκοβιτς

81ο λεπτό: Κοσίδης στη θέση του Σάκχοφ

73ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Κρμέντσικ

72ο λεπτό: Χαμενο τετ α τετ ο Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες μας να έχουν αλλάξει πάνω από 20 μπαλιές πριν σουτάρει ο Αντρίγια!

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Σβαμπ

58ο λεπτό: Τάνκοβιτς, Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλος στις θέσεις των Νεντελτσεάρου, Γαλανόπουλου και Νταντσένκο

57ο λεπτό: Καλό σουτ του Σοάρες, άουτ η μπάλα

50ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σβαμπ με πέναλτι που κέρδισε ο Κρμέντσικ

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Εκπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Ουάρντα και αυτός στον Κρμέντσικ και 0-1

46ο λεπτό: Τσιγγάρας στη θέση του Ντόουγκλας και Ουάρντα στη θέση του Μουργκ

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

44ο λεπτό: Υπάρχει διακοπή μετά από ένταση στο ματς και από μία κίτρινη σε Ντόουγκλας - Γαλανόπουλο

42ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γαλανόπουλου. Στο ίδιο λεπτό κίτρινη στον Ζίβκοβιτς

40ό λεπτό: Σουτ του Κρίστιτσιτς μπλόκαρε ο Πασχαλάκης

31ο λεπτό: Σουτ του Ανσαριφάρντ, η μπάλα κόρνερ

30ό λεπτό: Τεράστια διπλή ευκαιρία ο Κρμέντσικ! Άχαστο κυριολεκτικά!

26ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάκχοφ

Στα μισά του ημιχρόνου το ματς, ισορροπημένο το παιχνίδι

19ο λεπτό: Οφ σάιντ ο Κρμέντσικ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, με τον Αθανασιάδη πάντως να αποκρούει το σουτ του Τσέχου

11ο λεπτό: Ο Κμέντσικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το γύρισμά του στον Μουργκ που ήταν μόνος του, κόπηκε από τον Σβάρνα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Νταντσένκο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου (58' Τάνκοβιτς), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σάκχοφ (81' Κοσίδης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (58' Σιμάνσκι), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ. Αναπληρωματικοί:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ντόουγκλας (46' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Σοάρες, Αν. Ζίβκοβιτς (84' Τζόλης), Κρμέντσικ (73' Σφιντέρσκι), Μουργκ (46' Ουάρντα). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Νινούα, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Τζόλης, Σφιντέρσκι

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

Στην αποστολή μετά από πολύ καιρό και ο Ενέα Μιχάι!

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

21:00 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των παικτών μας

 

Διαβάστε ακόμη...