"Λυπημένοι για το αποτέλεσμα"

Ο Αμρ Ουάρντα σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη...
"Λυπημένοι για το αποτέλεσμα"

Αναλυτικά τόνισε:

Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Είναι λυπημένοι και οι φίλαθλοι και αυτό το ξέρουμε. Κάποια λάθη όμως σήμερα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και αυτά πρέπει να αποφύγουμε.

Ποιες ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που έφεραν σήμερα αυτό το αποτέλεσμα:

Ένα γκολ ακυρώθηκε, ένα σουτ βρήκε στο δοκάρι, ο αντίπαλος βρήκε πιο εύκολα γκολ είτε σαν αποτελεσματικός είτε σαν τυχερός. Σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα.

Τι σημαίνει για τον ίδιο το αποτέλεσμα:

Είμαστε λυπημένοι όπως είπαμε και πριν. Πρέπει όμως να μην μείνουμε παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά να δούμε αυτό που έρχεται και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Τι άλλαξε φέτος και είναι τόσο ουσιαστικός στον ΠΑΟΚ:

Το πιο σημαντικό είναι όταν παίζεις στον αγωνιστικό χώρο να παίζεις για τους οπαδούς, τη διοίκηση, την οικογένεια σου και αυτούς που σε στηρίζουν. Αυτό κάνω και πιστεύω ότι στο τέλος ο Θεός θα μου δώσει αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει και έχει κάνει πολλή καλή διαχείριση. Μελετήσαμε όλες τις κινήσεις του Αστέρα και σήμερα δεν υπάρχει ευθύνη του προπονητή, αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να γυρίσουμε και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη.

Εάν απολαμβάνει το παιχνίδι του φέτος στον ΠΑΟΚ:

Σίγουρα το απολαμβάνω περισσότερο, αλλά αυτό που θέλω περισσότερο είναι ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στη θέση που του αξίζει που είναι η πρώτη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατακτήσει τίτλους και όχι να βλέπουμε τη δική μου απόδοση και μόνο.

Διαβάστε ακόμη...