To forum ψηφίζει Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ψηφίζεται από τα μέλη του forum της σελίδας σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου, στην εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας ...
To forum ψηφίζει Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο Ζίβκοβιτς δείχνει το τελευταίο διάστημα να βρίσκει τα πατήματά του και να θυμίζει τον παίκτη που γνωρίσαμε το καλοκαίρι στα ευρωπαϊκά ματς, αφήνοντας πίσω του ένα πολύ μεγάλο διάστημα στο οποίο κινήθηκε στη μετριότητα!

Στο ματς με τη Λαμία είχε μια πολύ καλή παρουσία, καθώς εκτός από το εξαιρετικής ομορφιάς γκολ που σημείωσε στο 65' με ασύλληπτο σουτ, ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Τζόλη στο 48' για να γίνει το 2-0, ενώ στο 64' είχε δοκάρι με βολέ στην κίνηση.

Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 40% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, ενώ ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Μπάμπα 18%, Τσιγγάρας 13%, Τζόλης 10%, Ουάρντα 6%, Σοάρες 4%, Μιχαηλίδης, Ζ. Ζίβκοβιτς 2%, Σβαμπ, Κρμέντσικ, Λάμπρου, Λύρατζης, Καγκάβα από 1%.

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη.  

Διαβάστε ακόμη...