"Ήμασταν πιο σταθεροί αμυντικά"

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε μετά την λήξη του ματς με την Λαμία...
"Ήμασταν πιο σταθεροί αμυντικά"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για τη δική του δημιουργία στο τρίτο γκολ κι αν έψαξε να σκοράρει ξανά κι αυτός:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Το ατομικό εμφανίζεται μόνο όταν το συλλογικό πάει καλά. Ήμασταν πιο σταθεροί αμυντικά και μόνο χαρούμενο με αφήνει το γεγονός ότι η ομάδα, πήγε γενικά καλά. Όποτε βρίσκω την ευκαιρία για γκολ το προσπαθώ και σήμερα το έκανα. Το επιδιώκω όποτε έχω την ευκαιρία».

Για τις αλλαγές στην άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι:
«Είμαστε χαρούμενοι για το μηδέν. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Ο κ. Γκαρσία επιμένει γι' αυτό. Έχουμε βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις. Δε μας ανησύχησε ότι παίξαμε αυτοί οι τέσσερις πρώτη φορά μαζί, γιατί δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις. Δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ασφάλεια το να μη δέχεται γκολ. Αυτό βέβαια, είναι μια δουλειά που οφείλεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το ντεμπούτο του Μπάμπα που συνδυάστηκε με γκολ:
«Είναι ένας παίκτης που ήρθε για να βοηθήσει. Ήρθε και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Αυξάνει το συναγωνισμό και δίνει επιλογές στον προπονητή. Από τις πρώτες μέρες βλέπαμε ότι είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το έδειξε και σήμερα με το γκολ που πέτυχε».

Διαβάστε ακόμη...