Απλά ... α δ ι ά φ ο ρ ο ι!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ...
Απλά ... α δ ι ά φ ο ρ ο ι!

Άλλη μια πολύ κακή εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ που όπως και σε πολλά άλλα ματς όχι απλά προβλημάτισε αλλά απογοήτευσε!

Ο Γκαρσία επέλεξε για το αρχικό τους Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Ουάρντα, Μουργκ και Κρμέντσικ, επιλέγοντας να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον αρνητικό στα τελευταία παιχνίδι Αν. Ζϊβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας, μια κατοχή που ήταν όμως ανούσια, καθώς λίγες φορές έγινε απειλητικός για την εστία του Απόλλωνα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μισά του ημιχρόνου για να δούμε την πρώτη επικίνδυνη επίθεσή μας στο ματς, όταν στο 23ο λεπτό μετά από καλή ανάπτυξη, αλλά το σουτ του Κρμέντσικ το μπλόκαρε ο Βέρχουλστ.

Η ομάδα φάνηκε να έχει κάποια θεματάκια ανασταλτικά, ενώ και η αριστερά πτέρυγα με Τζόλη – Περέιρα δεν λειτούργησε επιθετικά σχεδόν καθόλου.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ουάρντα πιεζόμενος νίκησε τον Βέρχουλστ ανοίγοντας το σκορ με ωραίο γυριστό σουτ. Στο 43' ο Μουργκ από καλή θέση σούταρε, αλλά ο Βέρχουλστ απέκρουσε στην τελευταία καλή μας στιγμή στο πρώτο μισό του αγώνα.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ είχε 6 τελικές και ποσοστό κατοχής μπάλας 63%, ενώ κέρδισε 7 κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα!

Στο 51ο λεπτό δόθηκε σωστά πέναλτι για τον Απόλλωνα με τη βοήθεια του VAR. Λάθος του ΕΛ Καντουρί που πούλησε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιωαννίδη. Το εκτέλεσε ο Τσαμπούρης και 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρόπους να πάρει και πάλι το προβάδισμα, ο Γκαρσία έριξε στο ματς τους Καγκάβα, Σφιντέρσκι, αλλά ο τελευταίος στο 71ο λεπτό νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βέρχουλστ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81' ο Απόλλωνας σε μια από τις ελάχιστες φορές που βρέθηκε στην περιοχή μας, σημείωσε το 1-2 με τον Φερνάντεζ, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι πάει μέσα ... γράφει!

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 88' με τον Ίνγκασον, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, δύο εκτελέσεις φάουλ του Βιεϊρίνια από καλή θέση δεν βρήκαν τον στόχο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (85' Λάμπρου), Τζόλης (62' Καγκάβα), Ουάρντα, Μουργκ (72' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (62' Σφιντέρσκι).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπρούσιτς (65' Χουχούμης), Τσαμπούρης, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Κολ, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ντάουντα (65' Φερνάντεζ).

.....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

98ο λεπτό: Φάουλ του Βιεϊρίνια από καλή θέση άουτ!

92ο λεπτό: Ο Ουάρντα κερδίζει φάουλ σε καλή θέση! Το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια στο τείχος

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ίνγκασον

85ο λεπτό: 85ο λεπτό: Λάμπρου στη θέση του Ελ Καντουρίστη θέση του Ελ Καντουρί

81ο λεπτό: 1-2 ο Φερνάντεζ

77ο λεπτό: Κεφαλιά του Ουάρντα άουτ

71ο λεπτό: Χαμένο τετ α τετ ο Σφιντέρσκι!

72ο λεπτό: Ζίβκοβιτς στη θέση του Μουργκ

65ο λεπτό: Μπήκαν Φερνάντεζ, Χουχούμης και βγήκαν Ντάουντα, Μπρούσιτς

62ο λεπτό: Μπήκαν Καγκάβα, Σφιντέρσκι και βγήκαν Τζόλης, Κρμέντσικ

61ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια από μακριά προσπάθησε να κρεμάσει τον Βέρχουλστ, που έδιωξε σε κόρνερ

55ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσαμπούρη

51ο λεπτό: Πέναλτι για τον Απόλλωνα με τη βοήθεια του VAR. Λάθος του Καντουρί που πούλησε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιωαννίδη. Το εκτέλεσε ο Τσαμπούρης και 1-1

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

43ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Μουργκ να σουτάρει και ο Βέρχουλστ να αποκρούει

36ο λεπτό: Καλό σουτ του Σλίβκα, άουτ η μπάλα

34ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Ίνγκασον

29ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ουάρντα με γυριστό σουτ

23ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Καλή ανάπτυξη μετά από πίεση ψηλά, αλλά το σουτ του Κρμέντσικ το μπλόκαρε ο Βέρχουλστ

17ο λεπτό: Κεφαλιά του Σβαμπ μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, άουτ η μπάλα

14ο λεπτό: Σουτ του Σλίβκα άουτ

13ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Μουργκ που σούταρε όμως άουτ

3ο λεπτό: Κεφαλιά του Ουάρντα μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια άουτ

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (85' Λάμπρου), Τζόλης (62' Καγκάβα), Ουάρντα, Μουργκ (72' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (62' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σοάρες, Κρέσπο, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Λάμπρου, Αν. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπρούσιτς (65' Χουχούμης), Τσαμπούρης, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Κολ, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Ντάουντα (65' Φερνάντεζ). Αναπληρωματικοί: Κότσαρης, Χουχούμης, Λαγός, Φερνάντες, Κραγιόπουλος, Μουνιέρ, Βιτλής, Καραγκούνης, Κιτόκο.

................................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι ομάδες και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Από την αποστολή "κόπηκε" ο Κωνσταντέλιας

14:10 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του Απόλλωνα, ακολούθησαν Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης 

14:26 Ξεκλινησαν ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι

Διαβάστε ακόμη...