Τελειώστε με το "πείραμα" Φερέιρα!

Για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό ...
Τελειώστε με το "πείραμα" Φερέιρα!

Πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -4 από την αεκ και χάνει σε κάθε αγωνιστική πολύτιμο έδαφος στη μάχη της 2ης θέσης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου με τις επιλογές του σε συστήματα και πρόσωπα!

Ο Φερέιρα ξεκίνησε με τον Πασχαλάκη κάτω από δοκάρια, στην άμυνα οι Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, στη μεσαία γραμμή οι Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ και προωθημένοι οι Τζόλης, Άκπομ.

Η τριάδα στην άμυνα την οποία προφανώς είδε σε όνειρο ο Φερέιρα, όχι μόνο δεν πρόσφερε κάτι κατά τα πρώτο ημίχρονο, αλλά προβλημάτισε καθώς παίκτες του Παναθηναϊκού σε 1-2 περιπτώσεις βρέθηκαν σε θέση για να απειλήσουν την εστία μας!

Η υποτιθέμενη υπεραριθμία στη μεσαία γραμμή δεν υπήρξε στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες μας χωρίς πάθος, χωρίς καθαρό μυαλό να μην κάνουν ούτε μισή τελική φάση απέναντι στον νεανικό Παναθηναϊκό!

Πραγματικά ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου ήταν τραγικός, χωρίς αρχή και τέλος, με τον Πορτογάλο να είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό το χάλι! Κλείνει 12 μήνες στο τιμόνι της ομάδας και κυριολεκτικά δεν έχει να επιδείξει τίποτε απολύτως!

Η καλύτερη φάση στο πρώτο μισό του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν στο 13ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με την κεφαλιά του ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟΥ Καμπετσή να περνάει άουτ!

Οι παίκτες μας αντί να αφυπνιστούν συνέχισαν το νωχελικό παιχνίδι τους ως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, δίνοντας την εικόνα πως κάνουν αγγαρεία, ενώ στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που καιγόταν για το τρίποντο...

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του, είχε στο 55ο λεπτό μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ελ Καντουρί από καλή θέση και μετά από ωραία ανάπτυξη, να σουτάρει άουτ, αλλά από εκεί και πέρα αναλώθηκε σε μακρινά σουτ τα οποία δεν βρήκαν τον στόχο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο (81' Μάτος), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (62' Στοχ), Τζόλης (62' Λημνιός), Άκπομ (73' Σφιντέρσκι). 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (81' Κολοβός), Μπουζούκης (78' Περέα), Ζαγαρίτης (81' Μπεκ), Καμπετσής (65' Χατηγιοβάννης), Μακέντα (81' Σερπέζης).

...........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: Ο Μάτος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετάτην πρώτη κεφαλιά του Σφιντέρσκι

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

81ο λεπτό: Μάτος τη θέση του Ροντρίγκο και ο Τσιγγάρας αντί του Ελ Καντουρί. Για τον Παναθηναϊκό μπήκαν οι Μπεκ στη θέση του Ζαγαρίτη, Σερπέζης στη θέση του Μακέντα και Κολοβός στη θέση του Αλεξανδρόπουλου

78ο λεπτό: Περέα στη θέση του Μπουζούκη

77ο λεπτό: Τραβηγμένη και πολύ φιλόδοξη προσπάθεια του Σφιντέρσκι να σκοράρει από πλάγια θέση. Άουτ η μπάλα

74ο λεπτό: Κίτρινη στον Ανουάρ

73ο λεπτό: Σφιντέρσκι στη θέση του Ακπομ

71o λεπτό: Καλό, μακρινό σουτ του Ροντρίγκο μπλόκαρε ο Διούδης

67ο λεπτό: Σουτ του Στοχ άουτ

Στο ίδιο λεπτό Χατηγιοβάννης στη θέση του Καμπετσή

65ο λεπτό: Μακρινό, δυνατό σουτ του Μαουρίσιο, άουτ

62ο λεπτό: Μπαίνουν Στοχ - Λημνιός στις θέσεις των Τζόλη - Μπίσεσβαρ

60ό λεπτό: Κίτρινη στον Μπίσεσβαρ που με φάουλ προσπάθησε να διορθώσει δικό του λάθος

55ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί από καλή θέση και μετά από ωραία ανάπτυξη, να σουτάρει άουτ

53ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μακέντα

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

2 λεπτά οι καθυστερήσεις

35ο λεπτό: Κίτρινη στον Ελ Καντουρί

19ο λεπτό: Κάθετη του Μπίσεσβαρ στον Άκπομ, πρόλαβε ο Διούδης

13ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με την κεφαλιά του ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΟΥ Καμπετσή να περνάει άουτ!

7ο λεπτό: Κίτρινη στον Σένκεφελντ για διαμαρτυρία

4ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπουζούκη σε εκτέλεση φάουλ

1ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Άκπομ να μην εκμεταλλεύεται την κακή συνεννόηση του Διούδη με τον Θεοχάρη

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα και την ομάδα μας να επιτίθεται προς τις θύρες 7-8

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο (80' Μάτος), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (62' Στοχ), Τζόλης (62' Λημνιός), Άκπομ (73' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (80' Κολοβός), Μπουζούκης (78' Περέα), Ζαγαρίτης (80' Μπεκ), Καμπετσής (65' Χατηγιοβάννης), Μακέντα (80' Σερπέζης). Αναπληρωματικοί:  Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Περέα, Κολοβός, Σερπέζης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Αθανασακόπουλος, Κόναν.

......................

Το pregame της αναμέτρησης

19:30 Έφτασαν στην Τούμπα οι αποστολές του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και ήδη οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο 

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ...

20:05 Ξεκίνησαν ζέσταμα Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς, ακολούθησαν αυτοί του Παναθηναϊκού

20:18 Στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας

20:28 Και ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο για προθέρμανση

20:47 Στα αποδυτήρια οι παίκτες των δύο ομάδων, έχοντας ολοκληρώσει το ζέσταμά τους

Διαβάστε ακόμη...