"Υπεύθυνος για την ήττα εγώ" (vid)

O τεχικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά την λήξη του ματς  κόντρα στο ολυμπιακό...
"Υπεύθυνος για την ήττα εγώ" (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, είναι ένα αποτέλεσμα που μας πόνεσε πολύ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλό μας, ωστόσο μετά το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, η ομάδα μου έχασε την ψυχραιμία και την ηρεμία που είχε. Ο αντίπαλος από εκείνο το σημείο και μετά ήταν καλύτερος από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγάλουμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν και δεν έχω να πω κάτι για αυτούς. Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ».

Για το τι δεν λειτούργησε σωστά για τον ΠΑΟΚ: «Εάν δούμε τα γκολ που έχουμε δεχθεί από τις έξι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό. Σε τέτοια παιχνίδια που ξέρεις ότι θα είναι ισορροπημένα ξέρουμε ότι είναι οι λεπτομέρειες αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, αυτό συνέβη και στο σημερινό ματς. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα, κάναμε ότι ήταν δυνατόν να φρεσκάρουμε την ομάδα, θεωρώ ότι όσον αφορά τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε τα κάναμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος στην άμυνά του, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Εμείς από την δική μας πλευρά ρισκάραμε. Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε και δεύτερο αριστερό μπακ για να διασφαλίσει την άμυνα του από εκείνη την πλευρά».

Για το αν καλύπτεται η διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Ρεαλιστικά και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν κεφαλαιώδους σημασίας για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου».

Για το πώς βιώνει ο ίδιος την καινούργια κατάσταση που διαμορφώνεται στο ποδόσφαιρο: «Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και με λύπη μπορούμε να πούμε ότι δυστυχώς δεν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας στην διάθεσή μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια»

Διαβάστε ακόμη...