Ξέρω ... δεν θα πας!

Ξέρω αδερφέ μου πολύ καλά πως δεν θα πας για κανέναν πολιτικό! Για κανένα Κούλη που ονειρεύεται να κυβερνήσει ένα απέραντο νεκροταφείο ψυχών, αρκεί να μπει στο κάδρο με τους πρωθυπουργούς, την ώρα
Ξέρω ... δεν θα πας!

που τα εξαπτέρυγα του,θα γεμίζουν τα σεντούκια τους με λεφτά για τα εγγόνια τους, νιώθοντας ηδονή για τον κόσμο που πεθαίνει δίπλα τους! Είναι για λύπηση και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανέναν Αλέξη που του κλέψαν το ζουρνά και μια που δεν μπόρεσε να χορέψει τις Αγορές, χορεύει ο ίδιος σαν την αρκούδα στα πανηγύρια, στο ρυθμό που γουστάρει ο Βασιλειάδης, με σκοπό να εξασφαλίσει το αυριανό του μεροκάματο, ως πολιτευτής Πειραιώς, στα δύσκολα χρόνια που έρχονται για την παράταξη... Είναι για λύπηση και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανέναν Ζαγοράκη, Καλαφάτη, Ορφανό, Βενιζέλο και όλους εκείνους που εσύ τους έκανες "μάγκες" και τώρα κρύβονται σα φοβισμένα κουτάβια,λίγο πριν ξεσπάσει η μπόρα! Είναι για λύπηση και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανέναν Αμερικάνο πρέσβη, που σαν γνήσιο τέκνο ενός έθνους που δε δίστασε να αιματοκυλήσει δεκάδες φορές τον πλανήτη,θεωρεί πως είναι καθήκον του να κοιτάζει τους ολιγάρχες στα δόντια και να μας επιβάλει αυτόν που θα επιλέξει,όπως διαλέγαν οι πρόγονοι του,τους μαύρους στα σκλαβοπάζαρα! Είναι για λύπηση και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανέναν λαθρέμπορο που αν δεν τύχαινε να γεννηθεί στην Κοκκινιά και γεννιόταν στην Καρδίτσα π.χ. το πολύ-πολύ να είχε κάνει καριέρα κατσικοκλέφτη! Είναι για γέλια και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανένα συμμορίτη,βιτρίνα του συστήματος που κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία,μήπως τα επόμενα χρόνια βλέπει τη ζωή,ριγέ!

Είναι για γέλια και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανέναν Κομίνη, κανέναν Αρετόπουλο, κανέναν Παπαπέτρου, κανέναν Λίτσα,κανέναν Φακή και δεκάδες άλλους που ρούφηξαν το αίμα αυτού του ηρωικού σωματείου για μερικά ψωροχιλιάρικα που δε στάθηκαν ικανά να τους κάνουν ανθρώπους! Είναι για φτύσιμο και το ξέρεις!

Δε θα πας για κανένα καναλάρχη ,κονδυλοφόρο ή εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας που στην Ελλάδα,είναι πρώτη με διαφορά,πουλώντας εκδούλευση με τον πιο πρόστυχο και ανήθικο τρόπο! Είναι για φούντο και το ξέρεις!

Δε θα πας γιατί έχεις προηγούμενα ή απωθημένα, με το σύστημα και τους εκπροσώπους του,που αντάλλαξαν τη συνείδηση τους με μερικά ευρώ το μήνα και τρέμουν μη γίνει κάτι,τα χάσουν κι αυτά και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν! Είναι για κλάματα, ασ' τους στο χάλι τους!

Δε θα πας για κανένα χανούμι, κανένα γαύρο, βάζελο ή άλλο μίζερο κακομοίρη που "έτυχε"να υποστηρίζει μια ομάδα,ακόμη κι αν χρειάστηκε να παρασυρθεί στην έσχατη τους ξεφτίλα και να ταυτιστεί μαζί τους! Είναι κομπλεξικός και το ξέρεις!

Δε θα πας για να αλλάξει,απλά μια απόφαση χειραγωγημένη και προκατασκευασμένη, που διορίζει πρωταθλητές χάρτινους και κάλπικους! Τέτοιοι τίτλοι ποτέ δε σε ενδιέφεραν! Είναι κάλπικοι και το ξέρεις! 

Δε θα πας ούτε για τον Σαββίδη,παρόλο που μέσα σου τον έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θέλεις να τον στηρίξεις,τόσο για όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως γιατί παλεύει,να γίνει ένας από εμάς!

Δε θα πας ούτε καν για τον ΠΑΟΚ που λατρεύεις! Δε θα πας για το δικέφαλο και τα τέσσερα ιερά γράμματα, γιατί πολύ απλά, θα στέκεται πάντοτε τόσο περήφανα και τόσο ψηλά που κανένας από όλους όσους προανέφερα, δεν θα μπορεί,όχι να τον βλάψει, αλλά ούτε καν να τον πλησιάσει....

Ξέρεις γιατί θα πας αυτή τη φορά ρε μάγκα;

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!

Θα πας πρώτα απ' όλα γιατί το αξίζεις να είσαι εκεί! Γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι εσύ δεν "έτυχε" να γίνεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

Είναι απλά η φύση σου!

Κέρδισες με το σπαθί σου ρε μάγκα την παρουσία σου στην παγκόσμια οπαδική ελίτ και το Σάββατο θα το απολαύσεις!

Θα πας γιατί νιώθεις ότι είναι η ώρα σου! Θα πας για να σε "νιώσουν" ξανά! Πιο ενωμένος και πιο αποφασισμένος από ποτέ! Με ίσιο καθαρό βλέμα! Χιλιάδες φωνές ενωμένες σα φωτιά να σκίζουν τον αέρα,όχι μόνο στην Καμάρα,αλλά παντού! Σε όλον τον κόσμο!

Με δόντια σφιγμένα και την αδρεναλίνη στα ύψη! Πρόσωπο με πρόσωπο με τη σαπίλα και μόνο μια σκέψη καρφωμένη στα μυαλά μας!

"Εδώ είμαστε ρε και σας περιμένουμε!"

"ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ"...

 

Διαβάστε ακόμη...