"Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο" (vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για την εύκολη επικράτηση επί του Λεβαδειακού και την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς
"Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο" (vid)

 Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί κι έχει αναπτύξει το παιχνίδι της. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, τελειώσαμε καλά και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά επίσης. Είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ενός πολύ ενωμένου γκρουπ, υπάρχει θέληση να τρέξουμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός για εμάς. Θα πρέπει να χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο θα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Και θα υπάρξουν σίγουρα διαφορετικά παιχνίδια που θα πρέπει να αντιδράσουμε με τον τέλειο τρόπο για να τα κερδίσουμε» σημείωσε αρχικά.

Για το πόσο βοήθησε η αλλαγή του Κάνιας με τον Τσίμιροτ στο ημίχρονο: «Ο Κάνιας βγήκε εκτός λόγω ενός μικρού προβλήματος. Το παιχνίδι διαρκεί 92-93 λεπτά και για να πάρεις τη νίκη, χρειάζεσαι όλα τα διαθέσιμα λεπτά Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία κι έπρεπε να τους κάνουμε να τρέξουν ειδικά στο πρώτο μέρος. Καταφέραμε να τους κουράσουμε και μετά και το 2ο γκολ, καταφέραμε κι ελέγξαμε απόλυτα το ματς. Επίσης χρειαζόμασταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για να επιστρέψει ο ρυθμός και για αυτό το λόγο θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι σαν μία πλήρη εικόνα κι όχι κάθε ημίχρονο ξεχωριστά. Η ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι και βελτιώθηκε λεπτό με λεπτό».

Για το τι τον ικανοποίησε περισσότερο σήμερα: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί επιστρέψαμε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και με ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχα πολύ καλό προαίσθημα από τις προπονήσεις, βλέποντας ότι οι παίκτες θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν».

Για την επάρκεια του ρόστερ και ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Το ιδανικό είναι να υπάρχουν 20-22 παίκτες στην προπόνηση χωρίς τους τερματοφύλακες και την τελευταία εβδομάδα ήταν έτσι, εκτός του Ελ Καντουρί που αυτό το διάστημα είναι τραυματίας. Είχαμε κάποιους μικρούς στόχους, έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας και με προτεραιότητα έναν στο αριστερό άκρο, που δεν είχαμε παίκτη γιατί και ο Αντρέ προτιμάει να παίζει μπροστά.Είπα και χθες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους κεντρικούς αμυντικούς μας, αν καταφέρουμε να φέρουμε έναν ακόμη, θα είναι για να έχουμε την τέλεια ισορροπία, σε περίπτωση που υπάρχουν τραυματισμοί ή οποιεσδήποτε τιμωρίες».

 

Διαβάστε ακόμη...